Levadia vs Osijek – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
L D D W W
  • Le Coq Arena
  • Početak: 01. kolovoz 18:00
Forma:
W L W D W
Levadia
Oba daju gol: Da1.72
Osijek
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka Osijek igra svoju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige, u kojoj protiv Levadije u Tallinnu brani veliku 5:1 prednost iz prvog dvoboja.

Slavonski klub dobro je otvorio sezonu pod talijanskim trenerom Federicom Coppitellijem i vrlo je blizu plasmanu u sljedeću fazu kvalifikacija. Sada samo treba stisnuti redove u Estoniji i mirno posao privesti kraju.

Ako Osijek prođe dalje, najzaslužniji će svakako biti Ramon Mierez. Argentinski napadač zabio je hat-trick na Opus Areni u manje od pola sata i tako pokazao da je u odličnoj formi ovog ljeta. Ako ga klub uspije zadržati u svojim redovima ovog ljeta, to će biti sjajna vijest za osječke navijače.

Osijek u napadu još ima Antona Matkovića, darovitog igrača kojem mnogi predviđaju obećavajuću karijeru. Tu je i Domagoj Bukvić koji također ima pregršt talenta i tek bi trebao pokazati ono najbolje od sebe u sezonama koje dolaze.

Pod Coppitellijem zasad vrlo dobro igraju i osječki Brazilci, Renan Guedes i Pedro Lima, dok je Portugalac Andres Duarte doveden kao pojačanje u obranu. Moramo spomenuti i švicarskog napadača Kemala Ademija koji je dobio devetku na svoja leđa i očekuje se da napravi razliku na travnjaku u sljedećim utakmicama.

Petar Pušić je još jedan kvalitetan igrač kojeg Osijek ima prema naprijed, dok sredinu terena zasad uspješno drže Darko Nejašmić i Vedran Jugović. Što se obrane tiče, ona je pokazivala pregršt slabosti prošle sezone, no pod talijanskom stručnjakom trebala bi biti kompaktnija pa će i Marko Malenica imati nešto manje posla ovog ljeta.

S druge strane, Levadia je jedna od najboljih estonskih momčadi, no daleko je tamošnja liga od HNL-a. Trener Curro Torres pokušava izvući maksimum iz svojih igrača, ali to se pokazalo premalo u prvoj utakmici.

Ipak, Levadia nije bezopasna kad krene u ofenzivu. Ioan Jakovljev zabio je Osijeku u prvoj utakmici već nakon osam minuta, a slično se nada domaćin i u uzvratu. Brazilci Felipe Felacio i Joao Pedro u tome bi svakako trebali pomoći, a tu je i Nizozemac Richie Musaba koji ima ponešto potencijala prema naprijed.

Problem pak za domaćina ostaje obrana, vrlo slaba u Europi ovog ljeta. Zato Karl Andre Vallner među vratnicama teško da može računati da će sačuvati svoju mrežu, a čak ni to vjerojatno ne bi bilo dovoljno da Levadia prođe dalje…

Prethodni dvoboji:
25.07.24 Osijek5:1Levadia KL

Izostanci i ozljede:

Levadia: Ahmad Gero (ozljeda koljena).

Osijek: Luka Branšteter (ozljeda koljena), Marko Barešić (ozljeda ključne kosti).

Osijek zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako ima veliku prednost i nikud mu se ne žuri, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Osijek favoritom za ostvarenje pobjede i u uzvratnoj utakmici.

Mi baš nismo sigurni da će tako izgledati dvoboj u Tallinnu. Smatramo da domaćin ima svojih kvaliteta, pogotovo kad krene prema naprijed. Obje momčadi pak izgledaju ranjivo u obrani, zbog čega naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.72 u kladionici bet365.

Iako se Osijeku isplati povući i čuvati prednost, očekujemo da će se u Estoniji igrati otvorenog garda. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti koeficijent 1.72 u kladionici 22bet.

S obzirom na rezultat iz prve utakmice, ima smisla čak i uzeti u obzir dvoznak 1X na Levadiju, na što možete dobiti tečaj 1.92. Tu je i oklada da će dva ili više golova pasti od 55. minute ili ranije, uz kvotu 1.90, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti.

Kladiti se možete i na kornere. Tečaj je 1.72 na više od 9.5 kornera, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost, u dvoboju dvije momčadi koji imaju bolje napade od svojih obrana.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat. Pa ćete tako dobiti 8.50 ako odigrate na rezultat 1:1, dok je tečaj 12.00 ako se okladite na pobjedu Levadije rezultatom 2:1, što ne bi previše naškodilo osječkim europskim ambicijama…

Kladionica Rabona uz skupljanje sličica nogometaša nudi bonus do 2000 €, iskoristiv na europskim utakmicama hrvatskih nogometnih klubova!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top