Liverpool vs Chelsea – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W W W
  • Anfield
  • Početak: 20. listopad 17:30
Forma:
D W W W W
Liverpool
Više od 3.5 gola2.03
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Engleskoj se nakon dva tjedna pauze nastavlja Premiership i odmah imamo derbi, u kojem će snage odmjeriti nogometaši Liverpoola i Chelsea ove nedjelje.

Domaća momčad pod novim trenerom Arneom Slotom uspjela je zasjesti na vrh engleskog prvenstva, prije svega zahvaljujući kiksevima Manchester Cityja i Arsenala u prethodnom kolu. Liverpool sada želi novim trijumfom učvrstiti prvo mjesto, no igra protiv jednako ambicioznog suparnika.

U redovima Liverpoola ofenziva vrlo dobro funkcionira u novoj sezoni. Glavno ime i dalje je Mohamed Salah koji predstavlja konstantnu prijetnju s desne strane. Egipćanin nije ništa izgubio na prodornosti te nastavlja trpati golove i dijeliti asistencije.

Slot ima na biranje koga će pridodati Salahu u napadu. Diogo Jota i Luis Diaz natječu se za poziciju na lijevoj strani, a tu je i Cody Gakpo koji može svojim ulascima u sredinu dotući protivnika. Darwin Nunez je pak pao u drugi plan, ali polako i Urugvajac podiže svoju minutažu i nije nemoguće da ga vidimo na travnjaku u ovoj utakmici.

U sredini pak terena Dominik Szoboszlai igra prilično ofenzivno pod novim trenerom, dok Alexis Mac Allister donosi mnogo čvrstine veznoj liniji. Ryan Gravenberch također može pokriti mnogo prostora, a ne zaboravimo ni opasne bekove, Andyja Robertsona i Trenta Alexander-Arnolda.

Što se pak zadnje linije tiče, tu Virgil van Dijk i dalje vodi glavnu riječ, no ozljeda muči golmana Alissona pa će Slot morati potražiti alternativna rješenja.

S druge strane, Chelsea je iznenadio kada je priliku na klupi dao treneru Enzu Maresci, no rezultati su zasad na zaista visokom nivou. Plavi iz Londona u samom su vrhu ljestvice, gdje ih nije bilo u prethodna dva izdanja Premiershipa.

Glavno ime u momčadi svakako je Cole Palmer koji nastavlja trpati golove i asistirati, baš kao i prošle sezone. U napadu pak Nicolas Jackson i Christopher Nkunku mogu biti vrlo opasni, a ne zaboravimo ni Nonija Maduekea koji zna kako se ubaciti prema naprijed i zabiti pogodak.

Gostima će faliti neki igrači u ovom susretu, poput Marca Cucurelle koji je suspendiran zbog kartona. No, Levi Colwill i suigrači obrani djeluju kao da imaju kvalitetu suprotstaviti se opasnom domaćinu na stadionu Anfield, u utakmici u kojoj Liverpool definitivno ne bi smio unaprijed upisati bodove…

Prethodni dvoboji:
25.02.24 Chelsea0:1Liverpool EFL
31.01.24 Liverpool4:1Chelsea PL
13.08.23 Chelsea1:1Liverpool PL
04.04.23 Chelsea0:0Liverpool PL
21.01.23 Liverpool0:0Chelsea PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Alisson (ozljeda zadnje lože), Elliott H. (slomljen gležanj).

Chelsea: Cucurella M. (žuti kartoni), Fofana W. (žuti kartoni), Kellyman O. (ozljeda mišića).

Chelsea zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, hrvatske kladionice u ovoj utakmici vide Liverpool kao favorita i smatraju da je domaćin puno bliže pobjedi od Chelseaja.

No, mi očekujemo da gosti pruže žestok otpor na Anfieldu. Istina je da se radi o derbiju i da su neke utakmice ovih suparnika u prošlosti završavale bez golova. No, trenutno i jedni i drugi igraju maksimalno ofenzivno i nisu spremni kalkulirati. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.03 u kladionici 20bet.

Radi se o derbiju koji bi možda i mogao početi opreznije, no prije ili kasnije će se rasplamsati. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 1.95.

Ako pak smatrate da gostujuća momčad ima moć maksimalno otežati posao suparniku, tu je oklada da Chelsea zabija više od 1.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.54. To može postati dobitno čak i ako londonski klub izgubi.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.20 na gol Colea Palmera, a čak 6.00 ako odigrate na Nonija Maduekea. S druge strane, tečaj je 2.05 na pogodak Mohameda Salaha, a 2.75 ako tipujete na Luisa Diaza.

Za kraj, spomenimo i okladu na gol postignut u sudačkoj nadoknadi bilo kojeg poluvremena, uz tečaj 2.70, što je čest slučaj kad igra Chelsea, pogotovo protiv moćnih suparnika…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša dijeli bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama engleskog Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top