Nice vs Real Sociedad – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W D L
  • Allianz Riviera
  • Početak: 25. rujan 21:00
Forma:
D L L D L
Nice
Oba daju gol: Da2.09
Sociedad
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je Liga prvaka otvorena prošlog tjedna, ovih dana na rasporedu su i prve utakmice Europske lige. Među najzanimljivije definitivno spada okršaj Nice i Real Sociedada.

Domaća momčad koju vodi Franck Haise krcata samopouzdanjem iščekuje ovu utakmicu, nakon što je s 8:0 pobijedila Saint Etienne za vikend u francuskom prvenstvu. No, sada je čeka puno izazovniji suparnik koji ima izglede daleko dogurati u ovom europskom natjecanju.

Svejedno, momčad iz Nice se ne boji nikoga na svom terenu i cilja na pobjedu. U svojim redovima družina s Azurne obale ima nekoliko vrlo zanimljivih mladih igrača. Youssoufa Moukoko i Evann Guessand vrlo su raspoloženi u uvodnim mjesecima sezone i predstavljat će najveću prijetnju baskijskom suparniku.

Potencijal definitivno posjeduje i Sofiane Diop u sredini terena, a prema naprijed može biti opasan i Pablo Rosario. U obrani pak domaćin ima najviše iskusnih igrača, uključujući i 40-godišnjeg Brazilca Dantea koji je i dalje standardni pojedinac. Vrijedi svakako spomenuti i Marcina Bulku među vratnicama, poljskog golmana koji je branio protiv Hrvatske nedavno u Osijeku.

S druge strane, Real Sociedad pod vodstvom Imanola Alguacila možda ne briljira na početku nove sezone španjolskog prvenstva, no ima pregršt sjajnih pojedinaca u svojim redovima.

Dobra vijest za goste je oporavak od ozljede najboljih nogometaša, Mikela Oyarzabala i Braisa Mendeza, najzaslužnijih za plasman ovog kluba u osminu finala Lige prvaka prošle sezone. Tu je i brzonogi Takefusa Kubo koji uvijek može napraviti razliku na desnoj strani, dok Ander Barrenetxea operira lijevo.

Tijekom ljeta u San Sebastian je doveden i naš Luka Sučić koji je izgledao impresivno u posljednjih nekoliko utakmica pa ga definitivno očekujemo na terenu ove srijede. U sredini terena je i Martin Zubimendi, još jedan od španjolskih reprezentativaca koji su se okitili europskom titulom nedavno u Njemačkoj.

U obrani gostiju je pak najzvučnije ime Marokanac Naif Aguerd, a na golu brani pouzdani Aleix Ramiro, u utakmici na stadionu Allianz Riviera u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
Nice-nikad dosad igrali-Real Sociedad

Izostanci i ozljede:

Nice: Laborde G. (ozljeda stopala), Moffi T. (ozljeda koljena), Sanson M. (ozljeda gležnja).

Real Sociedad: Traore H. (ozljeda koljena), Zaharjan A. (ozljeda gležnja).

Sociedad zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici Europske lige najbolje online kladionice ne mogu se odlučiti kome dati prednost. Kvote na pobjedu i jednih i drugih su izjednačene, uz tek manju prednost domaćinu.

Mi pak smatramo da obje momčadi imaju impresivan napadački potencijal, unatoč tome što Sociedad već niz kola nije zabio gol u Španjolskoj. Europska liga pak ima takav format da se može igrati otvoreno i bez kalkulacija u prvom kolu. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade oba tima daju gol, na što možete dobiti koeficijent 2.09 u kladionici 20bet.

Spremni smo na ovoj utakmici otići i korak dalje te odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 2.50. Alternativa tome je oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.12 u kladionici 22bet.

Ako pak smatrate da španjolska momčad ima više potencijala od domaćina, tu su kombinacijske oklade koje imate pravo koristiti. Izdvajamo okladu X2 na Sociedad uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.41.

Kladiti se možete i na kartone. Zanimljivo djeluje oklada na manje od 4.5 kartona, što ide uz tečaj 1.83. To djeluje izgledno, jer ne očekujemo previše incidenata na travnjaku u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, tečaj je 3.75 da će zabiti Mikel Oyarzabal, a čak 7.50 ako tipujete na gol našeg Luke Sučića. S druge strane, dobit ćete 4.75 ako odigrate da će poentirati Evann Guessand, a isto i na Youssoufu Moukoka.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 9.00, što je postala uobičajena pojava na europskim nogometnim travnjacima, čak i kad igraju dvije vrhunske momčadi…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša dijeli bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama Europske lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top