Nizozemska vs Njemačka – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
W L W W L
  • Johan Cruijff Arena
  • Početak: 10. rujan 20:45
Forma:
W D W D W
DOMAĆIN 2.65
Remi 3.55
GOST 2.65
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Rujanske reprezentativne utakmice završavaju ovog utorka u Ligi nacija, kada najzanimljiviji dvoboj igraju nogometaši Nizozemske i Njemačke u Amsterdamu.

Domaća momčad pod izbornikom Ronaldom Koemanom s mnogo optimizma iščekuje ovaj okršaj, nakon što je djelovala prilično moćno na Europskom prvenstvu, gdje je dogurala sve do polufinala. Pet postignutih golova u subotu protiv Bosne i Hercegovine samo su potvrdili da su narančasti ponovo u krugu najboljih na Starom kontinentu.

No, Nizozemska se uvijek mučila protiv Njemačke i sada mora pokazati da može napraviti iskorak. Tu bi trebao pomoći Cody Gakpo koji igra odlično na lijevoj strani svaki put kad odjene dres reprezentacije. Joshua Zirkzee je pak spreman za dokazivanje, nakon što je potpisao unosni ugovor s Manchester Unitedom.

Nizozemci nade polažu i u Xavija Simonsa koji dolazi iz drugog plana i prijeti suparničkom golu. U sredini terena još uvijek nema ozlijeđenog Frenkieja de Jonga pa bi Tijjani Reijnders trebao voditi igru, kao i na nedavnom Euru.

Nathan Ake i kapetan Virgil van Dijk drže pak nizozemsku obranu, a tu je i ofenzivni bek Denzel Dumfries koji uvijek može povući prema naprijed i stvoriti višak pred suparničkim golom.

S druge strane, Njemačka je definitivno živnula otkad ju je preuzeo Julian Nagelsmann. Nakon nekoliko slabih godina Elf ponovo djeluje kao ozbiljna ekipa, što je potvrdio vrlo dobrim nastupom na Europskom prvenstvu, ali i visokom 5:0 pobjedom protiv Mađarske na otvaranju Lige nacija.

Nagelsmann je u toj utakmici igrao s Niclasom Füllkrugom kao centarforom, dok je Kai Havertz dolazio iz pozadine. Na krilima su pak djelovali Jamal Musiala i Florian Wirtz. Svi spomenuti nogometaši su postigli po jedan pogodak protiv Mađara pa možemo reći da nova njemačka koncepcija obećava.

Što se obrane tiče, tu je Antonio Rüdiger na poštedi, a na stoperskim pozicijama igraju Jonathan Tah i Nico Schlotterbeck. Na golu se pak napokon nalazi Marc-Andre ter Stegen, nakon što je čitavo desetljeće morao strpljivo čekati da se Manuel Neuer makne iz reprezentacije.

U svakom slučaju, Njemačka dolazi na stadion Johann Cruijff s mnogo samopouzdanja, a nas čeka vrlo zanimljiva utakmica u Amsterdamu…

Prethodni dvoboji:
26.03.24 Njemačka2:1Nizozemska PRI
29.03.22 Nizozemska1:1Njemačka PRI
06.09.19 Njemačka2:4Nizozemska EPK
24.03.19 Nizozemska2:3Njemačka EPK
19.11.18 Njemačka2:2Nizozemska ULN

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Frenkie de Jong (ozljeda koljena).

Njemačka: Antonio Rüdiger (pošteda).

Njemačka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, online kladionice u ovoj utakmici daju potpuno jednaki koeficijent na pobjedu Njemačke, kao i na pobjedu Nizozemske u utorak navečer.

Mi ipak dajemo prednost Elfu. Naime, Nagelsmann je bolji izbornik od Koemana, a njemačka reprezentacija definitivno ima bolje posloženu ofenzivu, pogotovo na poziciji centarfora. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Njemačke, uz koeficijent 2.65 u kladionici 20bet.

Očekujemo da ovaj dvoboj krene opreznije, a kasnije se rasplamsa. Zato ima smisla i oklada koju smo pronašli u kladionici 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 2.03.

Kombinacijske oklade idu pak na ruku opreznijim igračima. Izdvajamo okladu dvoznak X2 na Njemačku uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 1.87.

Kladiti se možete i da Njemačka dobiva jedno od poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.80. Ako pak želite zgrabiti izdašnu kvotu, tu je tečaj 3.40 na okladi da Njemačka zabija u oba poluvremena.

Možete s kladiti i na točan rezultat, gdje vas čekaju vrlo visoke kvote. Pa ćete tako dobiti tečaj 11 na pobjedu Njemačke rezultatom 0:1, dok je kvota 9.00 da na rezultat 1:2. Naravno, to su opcije koje bi trebalo igrati s manjim ulozima.

Za kraj, spomenimo i oklade uživo. Naime, bit će lakše ocijeniti odnos Nizozemske i Njemačke jednom kad dvoboj krene s centra. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj oko 1.85 u ovom trenutku djeluje obećavajuće. No, pojavit će se i druge zanimljive opcije tijekom utakmice. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi tečaj za kojeg ste sigurni da prolazi…

Kladionica 22bet dijeli svojim igračima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama Uefine Lige nacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top