Njemačka vs Mađarska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
D W D W W
  • Merkur Spielarena
  • Početak: 07. rujan 20:45
Forma:
W L L W L
Njemačka
Manje od 2.5 gola2.38
Mađarska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove subote u akciju se vraća njemačka nogometna reprezentacija, utakmicom Lige nacija u kojoj će u Düsseldorfu odmjeriti snage s nogometašima Mađarske.

Domaća momčad trgnula se na nedavnom Europskom prvenstvu pod Julianom Nagelsmannom, no nije mogla dalje od četvrtfinala. Nastup u Ligi naciji trebao bi Elfu pomoći ove jeseni da se dodatno konsolidira, uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u SAD-u, Kanadi i Meksiku.

Njemačka je tijekom ljeta doživjela smjenu generacija. Manuel Neuer, Toni Kroos i Thomas Müller oprostili su se od reprezentacije, a Ilkay Gündogan također je najavio da više neće igrati za svoju izabranu vrstu.

Zbog toga Nagelsmann mora potražiti alternativna rješenja, protiv suparnika kojeg je Njemačka na Euru u lipnju uspješno svladala u grupnoj fazi. Pa se očekuje da Marc-Andre ter Stegen napokon preuzme mjesto među vratnicama, dok će Jonathan Tah rukovoditi obranom, bez pomoći Antonija Rüdigera koji je dobio poštedu.

U ofenzivi će pak i dalje udarni igrači biti mladi talenti Jamal Musiala i Florian Wirtz, a ulogu kapetana trebao bi preuzeti Joshua Kimmich. Što se pak centarfora tiče, tu prednost sigurno ima Kai Havertz koji je preuzeo mjesto središnjeg napadača i u Arsenalu. Alternativa na klupi ostaje stasiti Niclas Füllkrug, novi igrač West Ham Uniteda.

S druge strane, Mađarska pod izbornikom Marcom Rossijem nije uspjela izborili nokaut fazu Europskog prvenstva, no nastup na kontinentalnoj smotri nije bio potpuno neuspješan. Sada se reprezentacija susjedne nam zemlje okreće nastupu u elitnom rangu Lige nacija, gdje dosad nije imale prilike igrati.

Mađari će se po običaju oslanjati na svog kapetana Dominika Szoboszlaija u sredini terena, iza kojeg je solidna, ali ne i spektakularna sezona u Liverpoolu. Roland Sallai ima pak najviše potencijala u napadu, a tu je i borbeni Barnabas Varga koji zna iznenaditi svojim potezima u ofenzivi.

U obrani Rossi ima nekoliko cijenjenih nogometaša, uključujući Willija Orbana iz Leipziga, kao i Miloša Kerkeza iz Bournemoutha. A tu je i Peter Gulasci koji će sigurno imati mnogo posla među vratnicama, u utakmici u kojoj bi trijumf Mađarske na Merkur-Spiel Areni zaista bio impresivan podvig…

Prethodni dvoboji:
19.06.24 Njemačka2:0Mađarska EP
23.09.22 Njemačka0:1Mađarska ULN
11.06.22 Mađarska1:1Njemačka ULN
23.06.21 Njemačka2:2Mađarska EP
04.06.16 Njemačka2:0Mađarska PRI

Izostanci i ozljede:

Njemačka: Antonio Rüdiger (pošteda).

Mađarska: ne značajnih izostanaka.

Mađarska ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog ugleda, što zbog kvalitete igračkog kadra, sportske kladionice odlučile su proglasiti Njemačku apsolutnim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi pak smatramo da nakon ljetne pauze neće sve ići glatko za domaći sastav. Treba vremena za uigravanje novih igrača sredine terena, što će se osjetiti u ovoj utakmici. Mađari će se pak prije svega fokusirati na obranu. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade na manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 2.38 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima NE daju gol, što ide uz kvotu 1.75. To postaje dobitno ako jedan od golmana sačuva svoju mrežu netaknutom. To bi mogao biti Ter Stegen pa će neki odigrati i okladu da Mađarska ne zabija gol, uz tečaj 1.83 u kladionici Rabona.

Ako pak vjerujete da Nagelsmannova družina neće imati problema u subotu, postoje dva načina kako podebljati kvotu na domaćinu. Prva opcije je oklada na pobjedu Njemačke bez primljenog gola, uz kvotu 2.10, dok ćete dobiti 1.83 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Elf povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na točan rezultat. Izdvajamo okladu na pobjedu Njemačke rezultatom 1:0, na što možete dobiti tečaj 8.00. Tu je i rezultat 2:0, što ide uz koeficijent 6.50.

Što se klađenja na strijelce tiče, tečaj je 2.10 na gol Kaija Havertza, dok ćete dobiti 2.75 ako odigrate da će poentirati Jamal Musiala. S druge strane, kvota je 6.00 na Barnabasa Vargu, a 6.50 da će zabiti Roland Sallai.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.70, što bi mogao biti detalj koji će odlučiti pobjednika u ovoj utakmici u Düsseldorfu…

Kladionica Germania dijeli novim igračima bonus do 1000 €, iskoristiv na utakmicama Uefine Lige nacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top