Osijek vs Levadia – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
L W D W W
  • Opus Arena
  • Početak: 25. srpanj 20:00
Forma:
D D W W W
Osijek
Hendikep: F+22.05
Levadia
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na scenu u četvrtak stupa i Osijek u Konferencijskoj ligi, u utakmici na domaćem terenu koju će odigrati protiv estonske Levadije.

Slavonska momčad pod vodstvom trenera Federica Coppitellija nada se boljoj sezoni od prošle, u kojoj je kaskala za Dinamom, Rijekom i Hajdukom. U Europi pak Osijek cilja na mjesto u glavnoj fazi Konferencijske lige, gdje se nije uspio naći u prethodnim sezonama.

Osječani su u ovom dvoboju definitivno u ulozi favorita, ne samo zbog vrijednosti igračkog kadra, već i zbog pristojne forme koju su pokazali u pripremnim utakmicama. Doduše, poraz od Dunajske Strede u generalnoj probi za ovaj dvoboj nije nešto za pohvaliti se, ali dojam je da se momčad dobro pripremila za izazove ovog ljeta.

Coppitelli na raspolaganju zasad ima iste zvijezde u napadu koje su igrale i prošle sezone. Pa bi tako Ramon Mierez trebao biti središnja figura u napadu, dok se od Kristijana Lovrića očekuje da radi razliku na lijevoj strani.

U ofenzivi bi svoje mjesto trebao pronaći i Petar Pušić, dok se u sredini terena očekuju nastupi Darka Nejašmića, pouzdanog veznjaka koji se već udomaćio u Osijeku nakon nekoliko sezona provedenih u klubu.

Što se obrane tiče, ona je pokazivala zaista mnogo slabosti u prethodnoj sezoni. Doveden je Andre Duarte koji bi trebao popraviti situaciju u zadnjoj liniji, no i suigrači će morati podići nivo svoje igre. Na golu pak Marko Malenica djeluje pouzdano i bit će odlično ako i nakon ovog ljeta ostane član Osijeka.

S druge strane, Levadia je pod španjolskim trenerom Currom Torresom u punom natjecateljskom ritmu i sigurno grabi prema naslovu prvaka u Estoniji. U prethodnoj kvalifikacijskoj rundi izbacila je iz natjecanja litvanski Šiauliai, a sada se nada isto napraviti i s Osijekom.

No, u svojim redovima klub iz Tallinna nema mnogo zvučnih imena. Brazilac Felipe Felicio trebao bi biti najopasniji pojedinac u napadu gostujuće momčadi, a tu je još njegov sunarodnjak Joao Pedro na kojeg će trebati pripaziti.

Od ostalih, Til Mavretic i Mihkel Ainsalu imaju ponešto potencijala u sredini terena, no nisu to igrači vrhunske klase. Stoper Rasmus Peetson je pak kapetan i definitivno ga čeka mnogo posla na Opus Areni, kao i golmana Karla Andre Vallnera koji teško da može sačuvati svoju mrežu netaknutom…

Prethodni dvoboji:
Osijek-nikad dosad igrali-Levadia

Izostanci i ozljede:

Osijek: Luka Branšteter (ozljeda koljena), Marko Barešić (ozljeda ključne kosti).

Levadia: Ahmed Gero (ozljeda koljena), Brent Lepistu (ozljeda koljena).

Osijek zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici online kladionice u Hrvatskoj proglasile su Osijek izrazitim favoritom, uz malu kvotu na jedinicu koja je zapravo prilično neisplativa.

No, unatoč nedavnim uspjesima Levadije mi također vjerujemo da Osječani imaju kvalitetu više u ovoj utakmici. Na svom stadionu definitivno imaju prednost i predviđamo da će mnogo toga biti riješeno već u prvoj utakmici. Zato naši savjeti za sportsko klađenje započinju preporukom oklade na hendikep F+2 ilit -1.5 na Osijek, uz tečaj 2.05 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Postoje još dvije alternative ovoj okladi. Pa tako u kladionici bet365 možete odigrati okladu da Osijek zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.00. Istu kvotu dobit ćete i na okladi poluvrijeme/kraj 1/1, što postaje dobitno ako Osijek povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Zanimljivo djeluju i kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu na pobjedu Osijeka uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 1.93.

Kladiti se možete i na kornere. Pa je tako tečaj 2.10 na više od 10.5 kornera na ovoj utakmici, što možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Dodajmo tome okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.98, budući da se očekuje da se ova utakmica u potpunosti rasplamsa tek u svojem nastavku.

Za kraj, možete se kladiti i na dosuđen penal, uz tečaj 2.75. To nikog ne bi iznenadilo da se dogodi u Opus Areni u ovoj fazi sezone, u kojoj su obrane još sklone pogreškama, pogotovo u dvobojima dvije momčadi različite klase…

Kladionica 20bet nudi igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na nogometnim utakmicama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top