Porto vs Manchester United – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W W L
  • Estadio do Dragao
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
L D D W W
DOMAĆIN 2.63
Remi 3.36
GOST 2.65
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka nastavlja se natjecanje u Europskoj ligi, u kojoj se najzanimljivija utakmica definitivno igra u Portu, gdje domaćin dočekuje Manchester United.

Bit će to dvoboj dvije momčadi koje nisu sjajno otvorile sezonu. Porto pod trenerom Vitorom Brunom kaska za Sportingom u portugalskom prvenstvu, nakon što je izgubio u derbiju. U Europskoj ligi je pak doživio neočekivani poraz od norveškog Bodo/Glimta.

Sada se slavni portugalski klub pokušava trgnuti, u natjecanju kojeg je još tamo s Mourinhom osvojio 2003. godine. Porto u ovoj utakmici polaže nade prije svega u svoju ofenzivu, u kojoj je posljednjih godina glavni čovjek Wanderson Galeno, strijelac nekih impresivnih golova u Ligi prvaka prošle sezone.

U napadu Porto još ima darovitog Samua Omorodiona koji je stigao iz Atletica, a tu je i Fran Navarro koji može odigrati dobro prema naprijed. Sredinu terena pak drže Stephen Eustaquio i Nico Gonzalez, a u obrani više nema legendarnog Pepea, ali barem njegov imenjak igra na poziciji lijevog krila.

Vrijedi svakako spomenuti i čovjeka koji se proslavio na Europskom prvenstvu, golmana Dioga Costu. On je svojom kvalitetom donio mir posljednjoj liniji i svakako se od njega očekuje još jedna dobra utakmica ovog četvrtka.

S druge strane, Manchester United nastavlja svoju muku pod trenerom Erikom ten Hagom. Za vikend je glatko izgubio od Tottenhama na svom terenu, što nizozemskog stručnjaka dovodi na sam rub otkaza.

Ipak, Ten Hag je još uvijek tu, a njegovi nogometaši morat će ga još jednom spašavati. Tu prije svega mislimo na Brunu Fernandesa koji ima najviše iskustva i kvalitete te bi trebao biti prevaga protiv svojih sunarodnjaka u sredini terena, a i u ofenzivi. Manchester United u napadu pak ima Rasmusa Højlunda i Joshuu Zirkzeea, a tu je i Alejandro Garnacho koji može biti vrlo opasan.

Vidjet ćemo može li se mladi Kobbie Mainoo dobro snaći u ovoj utakmici, a nepoznanica ostaju i mogućnosti Casemira koji definitivno više nije na svom vrhuncu. Noussair Mazraoui i Diego Dalot pak donose kvalitetu na bočnim stranama, a Lisandro Martinez ostaje središnja figura u obrani. Među vratnicama se pak gostujući navijači nadaju da Andre Onana neće napraviti neku glupost, na vrućem stadionu Dragao na kojem nas čeka vrlo zanimljiva utakmica…

Prethodni dvoboji:
15.04.09 Porto0:1Manchester United LP
07.04.09 Manchester United2:2Porto LP
04.08.06 Manchester United3:1Porto LGA
09.03.04 Manchester United1:1Porto LP
25.02.04 Porto2:1Manchester United LP

Izostanci i ozljede:

Porto: Marcano I. (ozljeda koljena), Vieira F. (ozljeda prepone).

Manchester United: Lindelof V. (ozljeda mišića), Maguire H. (ozljeda mišića), Malacia T. (ozljeda koljena), Shaw L. (bolest), Yoro L. (ozljeda gležnja).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovu utakmicu najbolje online kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit pa daju jednake izglede i jednim i drugima da dođu do pobjede.

Mi pak smatramo da će se Ten Hag još jednom spasiti. Naime, svaki put kad mislimo da su “crveni vragovi” dotakli dno, oni se probude. To bi se trebalo dogoditi i ovaj put, protiv domaćina koji više nije na svom vrhuncu. Zato je naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Manchester Uniteda, uz tečaj 2.65 u kladionici 22bet.

Očekujemo čvrstu utakmicu u kojoj neće biti mnogo prostora za ofenzivce. Zato nam zanimljivo djeluje i oklada na manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti 2.03 u kladionici 20bet.

Neki će pak odigrati da gol NE pada u oba poluvremena, što ide uz kvotu 2.06, a alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti koeficijent 2.02.

Kladiti se možete i na kartone. Pa je tako tečaj 2.50 na karton Casemira, a 3.10 ako tipujete na Lisandra Martineza, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.00 ako odigrate da će zabiti Joshua Zirkzee, dok je tečaj 4.33 na pogodak Brune Fernandesa. S druge strane, tečaj je 3.40 na gol Wandersona Galena, a 3.60 ako tipujete na Frana Navarra.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 6.00, što nije nemoguće da se dogodi u ovoj utakmici, u kojoj i jedni i drugi očajnički pokušavaju uloviti važne europske bodove…

Kladionica 20bet dijeli svojim igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na utakmicama Europske lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top