Qarabag vs Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L W W L
  • Tofiq Bahramov Stadium
  • Početak: 28. kolovoz 18:45
Forma:
W W W W W
Qarabag
Dvoznak: 2X1.87
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede Dinamo igra svoju najvažniju europsku utakmicu u sezoni. Na gostovanju u Azerbajdžanu brani prednost 3:0 protiv Qarabaga, u obračunu koji pobjednika vodi u glavnu fazu ovosezonske Lige prvaka.

Momčad Sergeja Jakirovića zasad nastupa bez greške tijekom ljeta. U HNL-u ima četiri pobjede u nizu, a impresivno je otvorila i svoj nastup u Europi. No, Qarabag je pokazao u prvoj utakmici da može biti neugodan pa “modri” moraju biti vrlo oprezni u uzvratu u Bakuu.

Za Dinamo je odlična vijest to što je Sandro Kulenović u sjajnoj formi. Stasiti napadač zabija iz utakmice u utakmicu, a Jakirović ga ima priliku koristiti kao svoje glavno rješenje u ofenzivi, ali i kao džokera s klupe.

Mnogo se u Azerbajdžanu očekuje i od Brune Petkovića, poznatog po tome da zabija važne golove Dinama u Europi. Prema naprijed Jakirović još ima sve boljeg Kolumbijca Juana Cordobu, dok na krilima djeluju Arber Hoxha i Marko Pjaca.

Bit će to još jedna prilika za dokazivanje velikog talenta Martina Baturine, dok će u sredini terena mnogo posla imati Petar Sučić i Josip Mišić, jer Qarabag je pokazao da se može nametnuti u ovom dijelu terena.

Što se obrane tiče, ona je pokazivala slabosti u prvoj utakmici, pogotovo Kevin Theophile Catherine. No, barem je golman Ivan Nevistić u vrhunskoj formi pa će i braničima zbog toga biti lakše.

S druge strane, Qarabag je pod trenerom Qurbanom Qurbanovom već kreirao jedan senzacionalni preokret u prošlom kolu protiv Ludogoreca. Sada se nada nečem sličnom, što bi zaokružilo perfektno ljeto prvaka Azerbajdžana.

Domaći navijači najviše očekuju od Brazilca Juninha, uvijek opasnog u središnjici napada. Tu je još Yassine Benzia koji dolazi iz drugog plana, kao i braća Leonardo i Patrick Andrade.

Julio Romao i Matheus Silva još su dva brazilska nogometaša koji će se pokušati nametnuti protiv Dinama, a težak zadatak svakako je pred Fabijanom Buntićem među vratnicama. Hrvatski golman morat će odigrati perfektnu utakmicu, kako bi Qarabag imao ikakve šanse proći dalje…

Prethodni dvoboji:
20.08.24 Dinamo3:0Qarabag LP

Izostanci i ozljede:

Qarabag: nema značajnih izostanaka.

Dinamo: Mauro Perković (ozljeda koljena), Sadegh Moharrami (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč teškom porazu na Maksimiru najbolje online kladionice proglasile su Qarabag jasnim favoritom u uzvratnoj utakmici ovog četvrtka.

Mi se s tim ne slažemo. Azerbajdžanska momčad igra pod pritiskom i već jedan primljeni gol mogao bi dovesti do raspada sistema, kakav je već viđen u završnici u Maksimiru. Vjerujemo da će se upravo to i dogoditi. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade dvoznak X2 na Dinamo, uz tečaj 1.87 u kladionici 22bet.

Mogao bi to biti tvrđi dvoboj nego što mnogi vjeruju. Dinamo će se čvrsto postaviti, a Qarabag bi nakon jednog primljenog gola mogao potpuno popustiti. Zato zanimljivo djeluje i oklada na manje od 2.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.44 u kladionici 20bet. Jednako izdašna kvota je i na okladi da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete uzeti koeficijent 2.43.

Tu su i kombinacijske oklade koje imaju smisla u ovoj utakmici. Izdvajamo dvoznak X2 na Dinamo uz manje od 3.5 gola na utakmici, što ide uz kvotu 2.85.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako kvota 3.25 da će zabiti Bruno Petković, a 3.50 ako tipujete na pogodak Sandra Kulenovića. S druge strane, tečaj je 2.40 na Juninha, a 3.10 da će poentirati Yassine Benzia.

Za kraj, spomenimo i oklade uživo. Naime, odnos snaga Qarabaga i Dinama bit će još lakše detektirati jednom kad dvoboj u Bakuu počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će zanimljive kvote dok je utakmica u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u četvrtak kasno popodne i reagirajte čim se pojavi tečaj za kojeg ste sigurni da prolazi…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša dijeli bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama Dinama u Europi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top