Real Madrid vs Alaves – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W W W W D
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 24. rujan 21:00
Forma:
W L W W D
Real Madrid
Oba daju gol: Ne1.66
Alaves
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka Real Madrid nastavlja svoj gusti raspored utakmica u španjolskoj La Ligi, u kojoj će snage odmjeriti s nogometašima Alavesa.

Iako je ojačao momčad u odnosu na prošlu šampionsku sezonu, Real pod Carlom Ancelottijem prilično je nesigurno ušao u novo izdanje španjolskog prvenstva. Već je dvaput ispustio bodove i zaostaje 4 boda za vodećom Barcelonom, a nije išlo glatko ni u prethodnom kolu protiv Espanyola.

No, “kraljevi” u svojim redovima imaju igrače koji mogu svojim potezima riješiti svaku utakmicu pa u Madridu definitivno nema panike. Tu je sada i Kylian Mbappé koji možda nije u svojoj najboljoj formi, no redovito zabija golove i doprinosi igri Reala.

Još važniji je Vinicius Junior koji ne samo što zabija, već i dijeli asistencije, a važne pogotke nerijetko postiže i njegov sunarodnjak Rodrygo. Što se pak Judea Bellinghama tiče, on ne izgleda moćno kao na početku prošle sezone, no udarni sastav Reala i dalje je nezamisliv bez njega.

Odlična je vijest to što je Luka Modrić vrlo dobro otvorio novu sezonu. Ne samo što je briljirao u dresu naše reprezentacije protiv Poljske, već je bio vrlo dobar i u prethodne dvije utakmice Reala, protiv Espanyola i Stuttgarta. Zato ga i ovaj put možemo očekivati na terenu, najvjerojatnije u ulozi džokera s klupe.

Što se pak obrane Reala tiče, tu je i dalje središnja figura Antonio Rüdiger, spreman povremeno i zabiti na drugoj strani terena. Thibaut Courtois je pak kiksao u prethodnom susretu, što nema namjeru ponoviti ovog utorka.

S druge strane, Alaves pod Luisom Garcijom već neko vrijeme igra vrlo solidan nogomet i trenutno se drži u samom vrhu španjolske La Lige. Posebno je dobar na domaćem terenu, no znao je uzeti mjeru svojim suparnicima i u gostima.

Radi se o dobro organiziranoj momčadi bez velikih zvijezda. Svojim golovima se u posljednje vrijeme ističu Carlos Vicente i Toni Martinez, dok Jon Guridi i Ander Guevara drže sredinu terena. U obrani potencijal pokazuju Abdel Abqar i Manu Sanchez, a posebno je cijenjen golman Antonio Sivera koji je i kapetan ove momčadi te ga čeka mnogo posla na stadionu Santiago Bernabeu…

Prethodni dvoboji:
14.05.24 Real Madrid5:0Alaves LL
21.12.23 Alaves0:1Real Madrid LL
19.02.22 Real Madrid3:0Alaves LL
14.08.21 Alaves1:4Real Madrid LL
23.01.21 Alaves1:4Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Camavinga E. (ozljeda koljena), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Diaz B. (ozljeda bedra).

Alaves: Owono J. (ozljeda mišića).

Alaves ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, hrvatske kladionice u ovom dvoboju ponudile su tečaj na pobjedu Reala koji je toliko nizak da ga se zapravo ne isplati odigrati.

Mi pak smatramo da nas čeka u utorak puno tvrđa utakmica nego prethodne dvije koje je madridski klub igrao. Naime, sada ide na čvrstu i dobro organiziranu momčad koja će pokušati izvući bod u gostima. Prostora će biti malo za ofenzivce obje momčadi, zbog čega naši savjeti za sportsko klađenje započinju preporukom oklade oba tima NE daju gol, uz tečaj 1.66 u kladionici 20bet.

Postoji i konkretnija opcija od ove spomenute, a to je oklada da Alaves ne zabija gol u utorak, na što možete dobiti tečaj 1.70 u kladionici Rabona. Naime, gostujući sastav nije zabio u prethodna tri međusobna susreta i neće mu biti lako poentirati ni ovaj put.

Ako pak želite podebljati tečaj na trijumfu domaćina, tu su dvije obećavajuće opcije. Prva je oklada na pobjedu Reala bez primljenog gola, uz tečaj 1.83, dok ćete dobiti 1.80 ako odigrate da Real zabija u oba poluvremena.

Kladiti se možete i na kartone. Tečaj je 1.72 na više od 3.5 kartona na utakmici, što je definitivno moguće u utakmici u kojoj gostujućim braničima neće biti lako protiv brzonogih ofenzivaca Reala.

Što se oklada na strijelce tiče, tečaj je 1.72 da će zabiti Kylian Mbappé, a 2.05 da će poentirati Vinicius Junior. S druge strane, dobit ćete 6.00 na Antonija Martineza, a 8.00 na Carlosa Vicentea.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz tečaj 2.65, što je postala uobičajena pojava ove sezone kad igraju nogometaši Real Madrida…

Kladionica Mozzart nudi igračima bonus do 400 €, iskoristiv na utakmicama španjolske La Lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top