Real Madrid vs Atalanta – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava europskog Superkupa

Forma:
W L L W W
  • PGE Arena
  • Početak: 14. kolovoz 21:00
Forma:
L L D L W
Real Madrid
Oba daju gol: Da1.82
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Varšavi se ove srijede igra prva ozbiljna međunarodna klupska utakmica u Europi. Snage će odmjeriti Real Madrid i Atalanta, u dvoboju europskog Superkupa.

Madridski klub pod vodstvom Carla Ancelottija u ovaj dvoboj ulazi u ulozi izrazitog favorita. Uostalom, osvojio je Ligu prvaka prošle sezone, a i dodatno se pojačao ovog ljeta. Zato se očekuje još jedna vrhunska partija “kraljevskog kluba”, a sve osim osvajanja novog europskog trofeja bilo bi veliko iznenađenje.

U Varšavi bismo napokon mogli vidjeti Kyliana Mbappéa u bijelom dresu. Slavni francuski krilni napadač ovog je ljeta ostvario svoj san i prešao u Madrid, gdje s Realom želi ove sezone osvojiti sve trofeje koji se mogu osvojiti.

U momčad je stigao i mladi Brazilac Endrick. U pitanju je još jedan veliki talent u ofenzivi. Od njega se očekuje da napravi blistavu karijeru u Realu kao što je već uspio Vinicius Junior.

Posebna priča u ovoj utakmici svakako je i naš Luka Modrić. Naime, on bi osvajanjem svojeg 27. trofeja u dresu Reala postao najtrofejniji nogometaš u klupskoj povijesti. Jedini koji ga je dosad pratio bio je Nacho, no španjolski branič napustio je klub prije mjesec dana.

Ancelotti pak u obrani još uvijek ne može računati na ozlijeđenog Davida Alabu. No, barem se vratio u kadar Thibaut Courtois, svjež i odmoran nakon što ga belgijski izbornik nije htio zvati na Euro.

S druge strane, Gian Piero Gasperini radi čuda na klupi Atalante već godinama. Klub iz Bergama redoviti je sudionik Lige prvaka, a svoj najveći uspjeh ostvario je prošle sezone u Europskoj ligi, velikom pobjedom protiv Bayera u finalu.

Atalanta ima ponešto problema s ozljedama pa Gianluca Scamacca nije spreman za ovu utakmicu. No, tu je hrvatski ofenzivni veznjak Mario Pašalić, uvijek inspiriran u ovakvim važnim dvobojima.

Ne zaboravimo ni Ademolu Lookmana, strijelca hat-tricka vrijednog titule u Europskoj ligi. Nigerijac se sada želi pokazati protiv još jačeg suparnika. Mateo Retegui također se pridružio plavo-crnima pa ofenziva Atalante u ovoj utakmici djeluje obećavajuće.

Što se pak obrane tiče, tu je manje kvalitetnih pojedinaca, no Berat Djimsiti i Sead Kolašinac mogu odigrati na visokom nivou. Svejedno, Marco Carnesecchi vjerojatno će imati mnogo posla među vratnicama, u dvoboju u kojem bi trijumf Atalante bio pravi podvig…

Prethodni dvoboji:
16.03.21 Real Madrid3:1Atalanta LP
24.02.21 Atalanta0:1Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Ramon P. (ozljeda koljena).

Atalanta: Scalvini G. (ozljeda koljena), Scamacca G. (ozljeda koljena).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo mogli i očekivati, svaka hrvatska kladionica proglasila je Real Madrid izrazitim favoritom u ovoj utakmici, uz kvotu na jedinicu koja je prilično niska.

Mi pak smatramo da Atalanta neće pasti bez borbe u ovom susretu. Radi se o momčadi koja igra atraktivan nogomet te ima mnogo potencijala prema naprijed. Obrane i jednih i drugih pokazuju pak slabosti. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.82 u kladionici 20bet.

Mogao bi to biti dvoboj koji će započeti opreznije pa se kasnije rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.03.

Ako pak vjerujete u moć madridskog kluba, kladionica Rabona nudi čak 2.71 ako odigrate da Real zabija više od 2.5 gola na utakmici. Možete pak dobiti 2.25 na okladu da Real zabija gol u oba poluvremena.

Kladiti se možete i na kartone. Pa je tečaj 1.83 na manje od 3.5 kartona na utakmici, što je realan scenarij u dvoboju u kojem ne očekujemo previše tenzija.

Što se pak oklada na strijelce tiče, kvota je 2.10 da će zabiti Kylian Mbappé, najizgledniji strijelac na utakmici. Dobit ćete 2.25 na Viniciusa Juniora, a 2.75 ako tipujete da će poentirati Jude Bellingham. S druge strane, tečaj je 4.33 da će zabiti Mateo Retegui, a čak 7.50 na Marija Pašalića.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.75, što definitivno možemo zamisliti u srijedu navečer u Varšavi, s obzirom na slabosti obrana i moć ofenziva obje momčadi…

Kladionica 22bet daje svojim igračima bonus do 122 €, iskoristiv na europskom nogometnom Superkupu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top