Real Madrid vs Villarreal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
L D W W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 05. listopad 21:00
Forma:
W W L W D
Real Madrid
Hendikep: F+21.70
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U španjolskoj La Ligi ovog vikenda igra se posljednje kolo prije reprezentativne stanke, a najzanimljivija utakmica definitivno je ona u Madridu, u kojoj snage odmjeravaju Real i Villarreal.

Domaća momčad upala je u malu krizu pod Carlom Ancelottijem. Real nije uspio pobijediti u madridskom derbiju protiv Atletica, čime je propustio priliku značajno smanjiti prednost Barcelone na vrhu ljestvice. Onda je stigao i neočekivani poraz u Ligi prvaka protiv francuskog Lillea, što pokazuje da ova momčad igra slabije nego što bi po imenima u svom sastavu trebala igrati.

Ako ništa, dobra je vijest da ozljeda Kyliana Mbappéa nije ozbiljna kako se prošlog vikenda smatralo i već je dobio svoju minutažu u završnici prethodne utakmice. Brzonogi Francuz vjerojatno će započeti od prve minute u subotu, itekako željan upisati se ponovno među strijelce.

Vinicius Junior također je motiviran pokazati da nešto slabiji tjedan iza njega nije uvod u dugotrajno lošu formu. Ancelotti u napadu još ima tinejdžera Endricka koji pokazuje veliki potencijal, a i Rodryga koji je već zabio pregršt važnih golova u bijelom dresu.

Što se vezne linije tiče, tu očekujemo više prostora za Luku Modrića. Talijanski strateg koristi ga u većoj mjeri u La Ligi, nego u Ligi prvaka pa bi mogao zaigrati od prve minute. Obrana pak i dalje ima nekoliko važnih izostanaka, čak i na golmanskoj poziciji što je nova prilika Andriju Luninu za dokazivanje.

S druge strane, Villarreal pod vodstvom trenera Marcelina drži odlično treće mjesto na ljestvici. No, izgubio je kod kuće 1:5 od Barcelone i tako pokazao da ipak nije spreman za najviše domete u Španjolskoj.

Sada su se u redove “žute podmornice” uvukle i ozljede. Upitan je nastup Ayozea Pereza koji je ovog ljeta dogurao sve do reprezentacije, a nije spreman ni Alfonso Pedraza, kao ni već pomalo zaboravljeni centarfor Gerard Moreno.

Villarreal svejedno ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca i neće biti potpuno bezopasan na stadionu Santiago Bernabeu. Vrijedi izdvojiti Nicolasa Pepea koji je malo živnuo u Španjolskoj nakon fijaska u redovima Arsenala. Kvalitetu prema naprijed pokazuje i Thierno Barry, dok sredinu terena i dalje drži neuništivi Dani Parejo.

Dodajmo tome Alexa Baenu koji je vrlo darovit mladi nogometaš, kao i iskusnog Juana Bernata koji je donio kvalitetu u obranu Villarreala. Sve u svemu, radi se o dobro posloženom kolektivu koji nije dobro prošao nedavno protiv Barcelone, ali svejedno spada u sam vrh španjolskog nogometa…

Prethodni dvoboji:
19.05.24 Villarreal4:4Real Madrid LL
17.12.23 Real Madrid4:1Villarreal LL
08.04.23 Real Madrid2:3Villarreal LL
19.01.23 Villarreal2:3Real Madrid KK
07.01.23 Villarreal2:1Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Courtois T. (ozljeda mišića), Diaz B. (ozljeda bedra).

Villarreal: Pedraza A. (ozljeda mišića), Foyth J. (ozljeda koljena), Kambwala W. (ozljeda zgloba), Moreno G. (ozljeda mišića), Perez A. (ozljeda prepone).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog silne individualne kvalitete, što zbog svog ugleda, najbolje online kladionice proglasile su Real Madrid velikim favoritom u ovoj utakmici, unatoč nedavnim posrtajima.

Mi također smatramo da će Ancelotti pronaći način da izvadi momčad iz mini krize već ove subote. Madridski klub naštimat će ovaj put nišanske sprave i pokazati se pred svojim navijačima. Očekujemo da domaćin dođe do uvjerljive pobjede, zbog čega naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade hendikep F+2 iliti -1.5 na Real, uz tečaj 1.70 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako Madriđani pobijede s dva ili više razlike.

Alternativa tome svakako je oklada koju nudi kladionica bet365, gdje možete dobiti 1.72 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Real povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

U zadnje četiri utakmice ovih suparnika pala su 23 gola. Zato ima smisla uzeti u obzir i okladu na više od 3.5 gola u subotu navečer, na što možete dobiti tečaj 1.81.

Kladiti se možete i na kornere. Pa je tako tečaj 2.00 na više od 10.5 kornera na utakmici, što je scenarij koji bi se definitivno mogao pretvoriti u realnost u utakmici ovih dviju ofenzivnih momčadi.

Što se klađenja pak na strijelce tiče, kvota je 1.72 da će zabiti Vinicius Junior, a 2.10 da će se pogodak postići Endrick. S druge strane, tečaj je 4.50 na gol Thierna Barryja, najizglednijeg strijelca u gostujućim redovima.

Za kraj, tu je i oklada na dosuđeni penal, uz tečaj 2.30, što je uvijek moguće kad Real igra kod kuće u španjolskom prvenstvu, pogotovo protiv ekipe čija defenziva je sklona pogreškama protiv jakih suparnika…

Kladionica 22bet daje igračima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama španjolske La Lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top