Rijeka vs Olimpija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W L D D W
  • Rujevica
  • Početak: 22. kolovoz 20:00
Forma:
D W D W W
DOMAĆIN 1.85
Remi 3.65
GOST 4.16
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon trostrukog debakla prošlog četvrtka, hrvatski klubovi ostali su na jednom predstavniku u Konferencijskoj ligi. To je Rijeka koja će ovog četvrtka pokušati protiv slovenske Olimpije napraviti korak naprijed prema glavnoj fazi ovog natjecanja.

Riječani su pod trenerom Radomirom Đalovićem ispali iz Europske lige od Elfsborga, no dobili su drugu priliku. Sada je pred njima odigrati svoje najbolje europske utakmice ovog ljeta i tako opravdati ulogu favorita protiv Slovenaca.

Kvarnerskom klubu bit će potreban dobar nastup Marca Pašalića. Mladi krilni napadač rezervirano je ušao u sezonu, da bi odigrao vrlo dobro za vikend protiv Istre, što budi optimizam kod navijača. Isto vrijedi i za darovitog Franju Ivanovića koji bi ove sezone trebao imati garantirano mjesto u središnjici napada.

Rijeka na raspolaganju ima još Tonija Fruka koji polako postaje vrlo solidan vezni igrač, dok mnogo talenta pokazuje i Niko Janković na desnoj strani. Sve bolji je i Gabrijel Rukavina koji je doveden na posudbu iz Dinama, a minutaži se svakako još nada Veldin Hodža.

Što se pak obrane tiče, ona je s Nikom Galešićem i Stjepanom Radeljićem dobila na čvrstinu i izgledala je dobro u svim utakmicama ovo ljeta, osim one u Švedskoj. Na Đaloviću je pak odlučiti hoće li među vratnicama biti Josip Posavec ili Martin Zlomislić.

S druge strane, ljubljanska Olimpija pod vodstvom Victora Sancheza gura bolje u Europi nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Uspjela je glatko izbaciti iz natjecanja moldavski Šerif, čime je privukla pažnju na sebe.

U svojim redovima Olimpija nema mnogo zvučnih zvijezda, no svejedno niže pobjede ovog ljeta i vodi na ljestvici slovenskog prvenstva. Frane Bobanović i Ivan Durdov hrvatski su igrači u njezinim redovima, dok bitnu ulogu u napadu svakako igra Brazilac Pedro Lucas Schwaizer.

Argentinac Augustin Doffo i Nigerijac Peter Agba drže pak sredinu terena. Obrana je jednako solidna, s Marcelom Ratnikom kojem predviđaju obećavajuću budućnost i vrlo solidnim Matevžom Vidovšekom među vratnicama. U svakom slučaju, Olimpija se na Rujevicu ne dolazi predati bez borbe…

Prethodni dvoboji:
08.10.21 Rijeka6:1Olimpija PRI
25.01.20 Rijeka4:2Olimpija PRI
22.06.13 Olimpija0:4Rijeka PRI

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Marko Djuricin (zdravstveni problemi).

Olimpija: Antonio Marin (ozljeda koljena).

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete igračkog kadra, što zbog europskog iskustva, hrvatske kladionice proglasile su Rijeku favoritom u ovoj utakmici na Rujevici, uz prilično zanimljivu kvotu na jedinicu.

Iako nije izgledala dobro protiv Elfsborga, Đalovićeva momčad ima potencijal za više. Slovenski klubovi pak u pravilu odgovaraju našima na europskoj sceni. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Rijeke, uz koeficijent 1.85 u kladionici 22bet.

Radi se o utakmici koja bi mogla početi izuzetno čvrsto, a zatim se u svom nastavku rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 2.07.

Ako ste pak uvjereni u siguran trijumf domaćina, postoje dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj. Pa tako možete odigrati pobjedu Rijeke bez primljenog gola, uz kvotu 3.00, dok ćete dobiti 2.75 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Riječani povedu u prvom dijelu i zadrže prednost do samog kraja.

Tu su i kombinacijske oklade u kladionici 20bet. Pa ćete tako dobiti 2.85 ako odigrate pobjedu Rijeke uz više od 2.5 gola na utakmici, što je još jedan smjer u kojem je moguće otići.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 1.85 na više od 9.5 kornera na utakmici, što nikog ne bi iznenadilo da se pretvori u realnost.

Za kraj, moramo spomenuti i klađenje uživo. Naime, Rijeka i Olimpija igraju svoju prvu službenu utakmicu pa ćemo njihov odnos snaga lakše ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje zanimljivo. No, pojavit će se i druge obećavajuće opcije. Zato imajte upaljenu online kladionicu u četvrtak navečer i reagirajte čim se pojavi tečaj za kojeg ste sigurni da prolazi…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša daje bonus do 2000 € svojim igračima, iskoristiv na utakmicama Rijeke u Konferencijskoj ligi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top