Slaven vs Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
L W L L D
  • Gradski stadion
  • Početak: 21. rujan 17:30
Forma:
L L D W W
Slaven
Hendikep: F+21.86
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon potopa u Münchenu u utorak, Dinamo ove subote igra važan dvoboj HNL-a u Koprivnici, gdje gostuje kod Slaven Belupa.

Zagrebačka momčad koju vodi trener Sergej Jakirović definitivno je uzdrmana. Doživjela je 9:2 poraz od Bayerna, a i neuspjeh u derbiju protiv Hajduka. Nije uspjela niti pobijediti Rijeku na Rujevici. Tako se Dinamo nakon savršenog početka sezone odjednom našao na trećem mjestu u HNL-u i na posljednjem u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Sada se “modri” moraju trgnuti i pokazati da su ipak klasa za sebe u domaćem klupskom nogometu. U Koprivnici Dinamo nema pravo na posrtaj, a posebno to vrijedi za trenera Jakirovića kojem se stolica počela ponovo tresti.

Kako god, zagrebački sastav i dalje ima pregršt kvalitete u svojim redovima. Očekujemo Sandra Kulenovića od prve minute u ovoj utakmici, najraspoloženijeg igrača Dinama u ofenzivi. Jakirović bi pak mogao odmarati Brunu Petkovića, dok će se Juan Cordoba pokušati dokazati pred navijačima.

Mladi Martin Baturina itekako je potreban Dinamu u ovoj utakmici, a veću minutažu može očekivati i Marko Rog u sredini terena, gdje se Josip Mišić još nije u potpunosti oporavio od ozljede mišića.

Što se obrane tiče, Kevin Theophile-Catherine htjet će što prije zaboraviti svoj debakl protiv Bayerna, u utakmici u kojoj ga čekaju ipak manje vješti napadači. Ivan Nevistić pak sigurno neće primiti devet komada, ali morat će ostati koncentriran kroz svih 90 minuta utakmice.

S druge strane, Slaven Belupo pod vodstvom trenera Marija Kovačevića nije mogao gore započeti novu sezonu domaćeg prvenstva. Nalazi se na posljednjem mjestu sa samo jednim osvojenim bodom i svi ga vide kao glavnog kandidata za ispadanje u niži rang.

No, Slaven već više od dva desetljeća uspješno pronalazi način kako se spasiti i ostati u HNL-u, što će pokušati izvesti i ove sezone. U tome bi mu trebao pomoći cijenjeni napadač Robert Murić, najzvučnije ime u domaćim redovima.

U Koprivnicu je stigao i iskusni Ilija Nestorovski koji je svojedobno bio jedan od najboljih ofenzivaca HNL-a, a pod hitno je doveden i Ivan Dolček. Ganac Michael Agbekpornu pokušava pak donijeti čvrstu u sredinu terena, a kapetan Tomislav Božić rukovodi zadnjom linijom. Najteži pak posao na Gradskom stadionu čeka Ivan Suška, golmana Slavena koji sigurno u ovom susretu neće biti nezaposlen…

Prethodni dvoboji:
18.05.24 Slaven2:3Dinamo HNL
10.03.24 Dinamo5:2Slaven HNL
04.12.23 Slaven0:2Dinamo HNL
16.09.23 Dinamo3:0Slaven HNL
15.04.23 Dinamo4:0Slaven HNL

Izostanci i ozljede:

Slaven: nema značajnih izostanaka.

Dinamo: Josip Mišić (ozljeda mišića), Sadegh Moharrami (ozljeda koljena), Mauro Perković (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to uvijek slučaj kad igraju ove dvije momčadi, svaka hrvatska kladionica proglasila je Dinamo izrazitim favoritom za dolazak do pobjede, do te mjere da je kvota na dvojku prilično niska.

No, mi svejedno smatramo da treba tipovati na gostujući sastav. Naime, ono što je Bayern za Dinamo, to je Dinamo trenutno za Slaven. Razlika u klasi je ogromna i to će se osjetiti kroz 90 minuta utakmice. Očekujemo laku pobjedu Jakirovićeve momčadi, zbog čega naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na hendikep F+2 iliti -1.5 na Dinamo, uz tečaj 1.86 u kladionici 22bet. To donosi dobitak ako “modri” pobijede s najmanje dva razlike.

Ako želite podebljati kvotu na gostujućem trijumfu, postoje još dvije zanimljive opcije u kladionici bet365. Pa tako možete odigrati da Dinamo zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 1.90, dok je tečaj 1.83 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Dinamo povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Nakon fijaska u Bavarskoj Dinamu će vjerojatno trebati vremena da se posloži kako treba na terenu. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.00.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 2.10 na više od 9.5 kornera na utakmici, što možemo zamisliti u subotnjoj utakmici u Koprivnici.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.75, što je čest slučaj kad igraju Dinamo i Slaven Belupo, pogotovo u sezonama u kojima postoji velika razlika u klasi između ove dvije momčadi…

Kladionica 22bet dijeli bonus igračima do 122 €, iskoristiv na utakmicama hrvatskih nogometnih klubova!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top