Sociedad vs Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
D L W L D
  • Reale Arena
  • Početak: 14. rujan 21:00
Forma:
W D W D W
DOMAĆIN 4.90
Remi 3.90
GOST 1.72
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon reprezentativne pauze španjolska La Liga vraća se u akciju ovog vikenda, a najzanimljiviju utakmicu igraju Real Sociedad i Real Madrid u San Sebastianu.

Gostujuća momčad pod vodstvom Carla Ancelottija brani titulu u španjolskom prvenstvu, a i u Ligi prvaka. No, sezona nije počela prema očekivanjima pa Real već zaostaje četiri boda za vodećom Barcelonom i više si ne smije priuštiti podbačaje.

Iako je u momčad doveden Kylian Mbappé, Real još uvijek ne izgleda moćnije nego prošle sezone. Brzonogi krilni napadač polako ipak podiže formu, što je potvrdio golovima u prethodnom dvoboju protiv Betisa. Od Francuza se očekuje da napravi razliku i u ovoj utakmici.

U napadu Real još ima Viniciusa Juniora kojem mnogi predviđaju osvajanje Zlatne lopte u 2024. godini. Brazilac predstavlja prijetnju na lijevoj strani, dok Rodrygo djeluje na suprotnom krilu i trebao bi dobiti priliku na ovom zahtjevnom gostovanju.

Ancelotti ima problema s ozljedama u sredini terena. Među onima koji nisu potpuno spremni je i Jude Bellingham pa je pitanje hoće li igrati u subotu. To je možda prilika za našeg Luku Modrića koji je izgledao sjajno u dresu reprezentacije protiv Poljske pa bi zasigurno mogao poboljšati i igru trenutne momčadi Reala.

Što se pak obrane tiče, Antonio Rüdiger dobio je poštedu u njemačkoj reprezentaciji i bit će svjež za ovaj dvoboj, no još uvijek nedostaje ozlijeđeni David Alaba. Na golu pak Thibaut Courtois i dalje predstavlja klasu za sebe u španjolskom prvenstvu.

S druge strane, Real Sociedad drži se posljednjih godina u vrhu La Lige, a pod trenerom Imanolom Alguacilom želi još jednom izboriti nastup u europskim natjecanjima.

No, u ovoj utakmici mu neće biti lako, jer njegovi najbolji igrači imaju problema s ozljedama. Pa je tako upitan nastup Mikela Oyarzabala i Braisa Mendeza, bez kojih je igra družine iz San Sebastiana ipak puno siromašnija.

Ipak, Alguacil ima i dalje na raspolaganju nekoliko opasnih igrača. Takefusa Kubo već je znao zakomplicirati život madridskom klubu, a mladi Ander Barrenetxea može biti vrlo neugodan na svojem lijevom krilu.

Dodajmo tome Martina Zubimendija, jednog od najcjenjenijih veznjaka trenutno u Španjolskoj, kao i solidnog golmana Alexa Ramira pa postaje jasno da će se madridske zvijezde morati pomučiti kako bi na Reale Areni slomile domaćina…

Prethodni dvoboji:
26.04.24 Sociedad0:1Real Madrid LL
17.09.23 Real Madrid2:1Sociedad LL
02.05.23 Sociedad2:0Real Madrid LL
29.01.23 Real Madrid0:0Sociedad LL
05.03.22 Real Madrid4:1Sociedad LL

Izostanci i ozljede:

Sociedad: Mendez B. (ozljeda stopala), Oyarzabal M. (ozljeda gležnja), Traore H. (ozljeda koljena), Zaharjan A. (ozljeda gležnja).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Camavinga E. (ozljeda koljena), Ceballos D. (ozljeda gležnja).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo očekivano, online kladionice u Hrvatskoj u ovoj su utakmici proglasile Real Madrid favoritom za dolazak do pobjede u San Sebastianu.

Unatoč dva kiksa na otvaranju prvenstva, mi se s takvom procjenom slažemo. Ancelottijeva momčad iz kola u kolo igrat će sve bolje i pitanje prvaka Španjolske daleko je od odlučenog. Sociedad pak ima problema s ozljedama koje će utjecati na odnos snaga na terenu. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Real Madrida, uz koeficijent 1.72 u kladionici 20bet.

Mogao bi to biti susret koji će započeti oprezno, a onda će se sve otvoriti. Zato ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti tečaj 2.10.

Ako ste pak uvjereni u siguran trijumf Ancelottijeve momčadi, možete pokušati dodatno povećati kvotu. Pa tako imate priliku odigrati na pobjedu Reala bez primljenog gola, uz tečaj 2.75, dok je ista kvota i na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Real povede u prvom dijelu i zadrži prednost do samog kraja.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, tečaj je 2.40 da će zabiti Kylian Mbappé, a 3.00 ako tipujete na Viniciusa Juniora. S druge strane, kvota je 5.50 na gol Andera Barrenetxee, a 7.50 ako odigrate da će zabiti Takefusa Kubo.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 8.00, što se sve češće viđa na europskim travnjacima, čak i kad međusobno igraju dvije vrhunske momčadi…

Kladionica Unibet za preporuku svoje web stranice nudi igračima bonus do 350 €, iskoristiv na utakmicama španjolske La Lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top