Torshavn vs Hajduk – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
L L L W W
  • Torsvollur
  • Početak: 01. kolovoz 20:00
Forma:
W W W W W
Torshavn
Manje od 3.5 gola1.72
Hajduk
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon pobjede 2:0 na splitskom Poljudu, Hajduk ovog četvrtka još mora odraditi uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige, protiv Torshavna s Farskih otoka.

Momčad koju vodu Gennaro Gattuso puna je optimizma ovog ljeta i vjeruje da će napokon izboriti nastup u grupnoj fazi jednog europskog natjecanja. To se nije dogodilo više od 10 godina, no Hajduk trenutno slaže momčad spremnu za visoke domete.

Sjajna vijest za Splićane svakako je dolazak Ivana Rakitića u veznu liniju, čovjeka koji je zabio čak i u finalu Lige prvaka za Barcelonu. Pitanje je hoće li naš slavni bivši reprezentativac biti spreman već za ovu utakmicu, no možemo ga očekivati na terenu u nastavku natjecanja.

Hajduk još ima Ivana Perišića koji radi razliku na lijevoj strani, dok je u središnjem dijelu napada Marko Livaja, dvije godine u nizu najbolji strijelac HNL-a. Emir Sahiti također djeluje u ofenzivi, a mladi Rokas Pukštas jedan je od ključnih igrača u sredini terena.

Obrana splitske momčadi djeluje bolje nego prošlog proljeća. Nakon ozljede se vratio Filip Uremović i odmah zabio u prvoj utakmici protiv Torshavna. Fahd Moufi još jedan je čvrsti igrač u zadnjoj liniji, a od ozljede se napokon oporavio i Dario Melnjak. Dodajmo im Ivana Lučića među vratnicama koji je prilično pouzdan pa je jasno zašto Hajduk previše ne strahuje od ovog uzvrata na Farskim otocima.

S druge strane, Torshavn je momčad koja nema velikih europskih ambicija, no želi se pokazati pod vodstvom talijanskog trenera Adolfa Sormanija. Uostalom, sjetimo se samo kakvu je fantastičnu međunarodnu sezonu imao Klaksvik u 2023. godini, što potvrđuje da klubovi s Farskih otoka nisu potpuno bezopasni u Europi.

Mikkel Dahl je napadač na kojeg će Hajduk najviše morati paziti. On obično postiže pogotke za Torshavn, a opasni još mogu biti Aki Samuelsen i Asi Dam.

U sredini će Elvind Mouritsen pokušati povezati domaće redove, a Hanus Sorensen predvodi obrambenu liniju. Vrijedi još spomenuti Teitura Gestssona među vratnicama, od kojeg domaćin očekuje inspiriranu utakmicu, nužnu da bi Torshavn mogao uopće razmišljati o senzacionalnom preokretu…

Prethodni dvoboji:
25.07.24 Hajduk2:0Torshavn KL

Izostanci i ozljede:

Torshavn: nema značajnih izostanaka.

Hajduk: Mihael Žaper (ozljeda koljena).

Hajduk zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč nastupu na gostujućem terenu, online kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Hajduk velikim favoritom na Farskim otocima. Kvota na dvojku je takva da ne možete računati na značajan dobitak ako je odigrate.

Mi pak smatramo da nas čeka sasvim slična utakmica onoj na Poljudu. Domaćin će se mučiti stvoriti prilike za pogodak, jer Hajduk igra čvrsto. Splićani pak još uvijek nisu dovoljno uigrani kako bi nekog potpuno pregazili. Zato naši nogometni tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 1.72 u kladionici bet365.

Ako pak vjerujete da će Gattusova momčad lako ostvariti pobjedu, postoje dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je pobjeda Hajduka bez primljenog gola, uz tečaj 2.62, dok ćete dobiti 1.95 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Splićani povedu u prvom dijelu i zadrže prednost do kraja.

Tu je naravno i hendikep F+2 iliti -1.5 na Hajduk, što ide uz kvotu 1.90 u kladionici 22bet. Ta oklada donosi dobitak ako splitska momčad pobijedi s najmanje dva razlike na Farskim otocima.

Ako pak poželite pogađati točan rezultat, kvota je 8.50 na pobjedu Hajduka rezultatom 0:2. Zanimljivo djeluje i tečaj 10.00 na rezultat 0:3, no to su oklade koje svakako treba igrati s manjim ulozima.

Kladiti se možete i na kornere. Izdvajamo okladu na manje od 9.5 kornera, uz tečaj 2.10, što možemo zamisliti u dvoboju dvije ekipe koje neće samo tako dolaziti do kaznenog prostora svog suparnika.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Torshavna i Hajduka još će biti lakše ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će primamljive kvote upravo za vrijeme odvijanja dvoboja. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u četvrtak navečer i reagirajte ako uočite tečaj za koji ste sigurni da prolazi…

Kladionica Favbet dijeli svojim korisnicima bonus do 700 €, iskoristiv na europskim utakmicama hrvatskih nogometnih klubova!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top