Tottenham vs Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L W D L L
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 15. rujan 15:00
Forma:
D W W W W
DOMAĆIN 3.05
Remi 3.36
GOST 2.34
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ovaj se vikend igra važan londonski derbi, u kojem će snage odmjeriti nogometaši Tottenhama i Arsenala.

Domaća momčad koju vodi Ange Postecoglou nije pretjerano impresivno ušla u novu sezonu Premiershipa. Izgubila je od Newcastlea i remizirala s Leicesterom pa već zaostaje pet bodova za vodećim momčadima i mora se trgnuti ako želi kandidirati za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Tottenham je ovog ljeta u svoje redove doveo Dominika Solankea, vještog napadača koji je utrpao pregršt golova u dresu Bournemoutha prošle sezone. No, trenutno je ozlijeđen i njegov nastup je upitan u ovoj utakmici.

Nespreman je i Richarlison pa će se domaćin prije svega oslanjati na svog kapetana Son Heung-Mina. Korejac redovito zabija u dvobojima protiv Arsenala, a ovaj put njegovi golovi bit će itekako potrebni Spursima.

Postecoglou još ima u ofenzivi Dejana Kuluševskog koji je solidan u 2024. godini, kao i Wilsona Odoberta koji sada operira na lijevoj strani. Ne zaboravimo ni bekove Tottenhama, Pedra Porra i Destinyja Udogieja koji se znaju ubaciti prema naprijed i napraviti razliku. U zadnjoj liniji pak vlada Iker Romero koji je spreman iskoristiti sve dopuštene i nedopuštene trikove kako bi zaustavio napadače.

S druge strane, Arsenal je izgledao dobro u uvodim utakmicama Premiershipa pod Mikelom Artetom, no spušten je na zemlju u prethodnoj utakmici protiv Brightona.

“Topnici” su u tom dvoboju izgubili Declana Ricea koji je dobio crveni karton, a u međuvremenu se ozlijedio i Martin Odegaard pa će Arteta morati dobro razmisliti kako sastaviti svoju veznu liniju.

No, ofenziva Arsenala i dalje je jedna od najboljih u Europi. Bukayo Saka i Gabriel Martinelli operiraju na krilima, dok je u sredini spretni Kai Havertz, uvijek spreman naći se na pravom mjestu i zabiti.

Što se obrane gostujuće momčadi tiče, ona je s Gabrielom i Williamom Salibom uvijek pouzdana, a solidno brani David Raya. Drugim riječima, Arsenal unatoč izostancima s mnogo samopouzdanja dolazi na Tottenham Hotspur stadion i tražit će trijumf koji mu treba kako bi nastavio pratiti Liverpool i Manchester City na vrhu ljestvice…

Prethodni dvoboji:
28.04.24 Tottenham2:3Arsenal PL
24.09.23 Arsenal2:2Tottenham PL
15.01.23 Tottenham0:2Arsenal PL
01.10.22 Arsenal3:1Tottenham PL
12.05.22 Tottenham3:0Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Richarlison (ozljeda mišića), Solanke D. (ozljeda gležnja), Van de Ven M. (ozljeda koljena).

Arsenal: Calafiori R. (ozljeda lista), Gabriel Jesus (ozljeda prepone), Merino M. (ozljeda ramena), Odegaard M. (ozljeda gležnja), Rice D. (crveni karton), Tierney K. (ozljeda mišića), Tomiyasu T. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč izostancima u veznoj liniji, kao i remiju protiv Brightona, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Arsenal favoritom na gostovanju kod Tottenhama.

Mi se s tim slažemo. Artetina momčad ima ubojitu ofenzivu i solidno posloženu obranu, dok domaćin pokazuje brojne slabosti u svim segmentima igre. To bi trebalo presuditi u ovoj utakmici pa naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 2.34 u kladionici 22bet.

Zanimljivo svakako djeluje i ono što nudi kladionica Rabona, okladu da Arsenal zabija više od 1.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 1.83. Mogao bi to biti dvoboj u kojem se neće mnogo kalkulirati pa ima smisla čak i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.74.

Zanimljivo djeluju i kombinacijske oklade na ovoj utakmici. Pa ćete tako dobiti 2.41 na okladu na dvoznak X2 na Arsenal uz više od 2.5 gola u derbiju, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Neki će se poželjeti kladiti i na kartone. Tu izdvajamo oklade na više od 5.5 kartona na utakmici, uz tečaj 1.90. Možemo zamisliti oba trenera kako završavaju opomenuti u nedjelju, a onda su još potrebna samo četiri kartona na terenu.

Što se klađenja na strijelce tiče, tečaj je 3.10 na pogodak Bukaya Sake, a 3.40 ako tipujete na Kaija Havertza. S druge strane, dobit će te 2.87 na gol Son Heung-Mina, a 5.00 ako odigrate na Dejana Kuluševskog.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.75, što je čest slučaj u engleskim derbijima, pogotovo kad igraju ove dvije momčadi iz sjevernog Londona…

Kladionica 20bet dijeli svojim igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na Premiershipu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top