Tottenham vs AZ Alkmaar – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W W W
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 24. listopad 21:00
Forma:
L L L L W
Tottenham
Poluvrijeme/kraj: 1/12.10
AZ Alkmaar
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dva dana uzbuđenja u Ligi prvaka akcija se u četvrtak nastavlja okršajima u Europskoj ligi. Jedan od najzanimljivijih svakako je onaj Tottenhama i AZ Alkmaara koji će se igrati u Londonu.

Domaća momčad koju vodi Ange Postecoglou započela je sezonu osrednjim rezultatima u Premiershipu, no drži se u gornjem dijelu ljestvice. U Europi se pak očekuje da bez problema izbori plasman u nokaut fazu natjecanja. Ipak, morat će se potruditi ako želi izravno u osminu finala.

Tottenham svakako spada među favorite u Europskoj ligi, no tako je bilo i prethodnih godina pa nikad nije napravio značajan uspjeh. Sada to želi promijeniti, pojačan Dominikom Solankeom koji je preuzeo središnje mjesto u napadu.

Kapetan Spursa pak ostaje Heung-Min Son koji katkad briljira na travnjaku, a katkad igra prilično samozatajno. Postecoglou u ofenzivi još ima Dejana Kuluševskog, vrlo opasnog na krilu, dok se od Richarlisona nikad ne zna što ćete dobiti.

U momčadi je i Timo Werner, još jedan s problemima s realizacijom. James Maddison je pak glavni čovjek u sredini terena, a ne smijemo zaboraviti niti braniča Pedra Porra koji zna kako se ubaciti prema naprijed i napraviti razliku pred suparničkim golom.

Dodajmo tome još Cristiana Romera kao pouzdanog braniča pa postaje jasno da Spursi imaju momčad za najviše domete u Europi, no moraju to napokon jednom potvrditi i u praksi.

S druge strane, AZ Alkmaar kojeg vodi Maarten Martens već godinama spada u sam vrh nizozemskog nogometa. Radi se o klubu koji je osvojio juniorsku Ligu prvaka, u onom nama dobro poznatom finalu protiv Hajduka.

No, trenutna forma AZ-a nije sjajna. Ima četiri poraza u nizu u svim natjecanjima, a nije dobro prošao niti protiv Athletica u prethodnoj utakmici u Europskoj ligi. U momčadi nema velikih zvijezda, ali ima nekoliko poznatih prezimena. Pa tako Peer Koopmeiners igra u veznoj liniji, dok je Ruben van Bommel zadužen za zabijanje golova.

Posebno se ističe mladi Irac Troy Parrot koji je najbolji strijelac ove ekipe, a u momčadi je i daroviti srpski nogometaš Kristijan Belić. U obrani pak Rolando Martins Indi je najbolje poznat ljubiteljima nogometa, jer svojedobno je dogurao sve do reprezentacije. No, trenutno nije u formi. Za kraj, vrijedi spomenuti i gostujućeg golmana, jer Rome Owusu-Oduro sigurno na stadionu Tottenham Hotspur neće biti nezaposlen ovog četvrtka…

Prethodni dvoboji:
Tottenham-nikad dosad igrali-AZ Alkmaar

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Odobert W. (ozljeda bedra), Spence D. (ozljeda prepone).

AZ Alkmaar: Goes W. (ozljeda mišića), Sadiq I. (ozljeda mišića), Zeefuik L. (ozljeda zgloba).

Tottenham zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, online kladionice u ovoj utakmici vide Tottenham kao izrazitog favorita, a tečaj na jedinicu je takav da zapravo i nije pretjerano isplativ.

Mi se ipak slažemo da su Spursi trenutno klasa više u odnosu na AZ. Pa iako Tottenham ima dugu povijest razočaravajućih utakmica u Europi, smatramo da trenutna loša forma suparnika ide u prilog sigurnom trijumfom londonske družine. Zato je naša preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.10 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Kvotu je moguće podebljati na još dva načina. Pa ćete tako u kladionici 22bet dobiti koeficijent 2.12 na okladi na hendikep F+2 iliti -1.5 na Tottenham. To donosi dobitak ako Spursi pobijede s najmanje dva razlike. Alternativna opcija je oklada da Tottenham zabija u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.90.

Neki će se odlučiti i za kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu na pobjedu Tottenhama uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 1.88.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako tečaj 2.10 na gol Heung-Min Sona, a 2.30 ako tipujete na Dominika Solankea. S druge strane, dobit ćete 3.25 na pogodak Troya Parrota, a čak 6.00 ako odigrate na Rubena van Bommela.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 7.50, što se dosta često viđa u klupskim utakmicama u zadnje vrijeme, pogotovo u dvobojima dvije ekipe koje bolje igraju prema naprijed, nego prema nazad…

Kladionica 22bet daje svojim korisnicima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Europske lige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top