West Ham vs Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W L D L
  • London Stadium
  • Početak: 31. kolovoz 18:30
Forma:
W W D W D
West Ham
Manje od 3.5 gola1.75
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda nastavlja se engleski Premiership, a Manchester City na još jednom je nezgodnom gostovanju. U subotu gostuje kod West Hama u Londonu, suparnika protiv kojeg nikome nije lako igrati.

Nebesko plavi koje vodi Pep Guardiola odlično su otvorili sezonu. U Community Shieldu uspjeli su slomiti Manchester United boljim izvođenjem penala, a zatim su u engleskom prvenstvu svladali Chelsea u gostima. Tome su dodali laku pobjedu protiv Ipswicha.

Tako se Manchester City odmah našao na vrhu ljestvice, gdje se u Engleskoj nalazi već godinama. No, trebat će mu još mnogo pobjeda kako bi slomio Arsenal i Liverpool, svoje najopasnije pratitelje.

Ove subote Guardiola se nada da bi Erling Haaland još jednom mogao odigrati veliku utakmicu. Norveški napadač bio je zapažen u svojim prethodnim nastupima te se već može pohvaliti jednim hat-trickom ove sezone. Trebao bi biti najopasniji igrač na travnjaku i protiv West Hama.

City u napadu više nema Juliana Alvareza koji je preselio u Atletico, no tu je sada Brazilac Savinho koji je prilično dobro otvorio sezonu. Phil Foden je pak imao problema s bolešću i nije u top formi, no polako će i on poboljšavati svoju igru.

U sredini terena Kevin de Bruyne je i dalje ključni pojedinac, strijelac važnih pogodaka i redoviti asistent. Dobar posao zasad odrađuje i Mateo Kovačić koji je u žestokoj konkurenciji uspio pronaći svoju minutažu kod Guardiole.

Što se obrane pak tiče, tu Joško Gvardiol očekuje još jedan nastup od prve minute, dok Ederson među vratnicama sigurno neće biti nezaposlen, no pokušat će očuvati svoju mrežu netaknutom.

S druge strane, West Ham pod novim trenerom Julenom Lopeteguijem pokušava ponovo biti dio gornjeg doma engleskog prvenstva. Poraz od Aston Ville na otvaranju Premiershipa nije dobro sjeo navijačima, no uslijedila je pobjeda u gostima kod Crystal Palacea.

Niclas Füllkrug najzvučnije je pojačanje u redovima West Hama ove sezone. Očekuje se njegov doprinos u napadu i u ovoj utakmici. Mohammed Kudus također može biti opasan prema naprijed, a tu je i najbolji igrač “čekićara” u prethodnim sezonama, Jarrod Bowen.

No, jasno je da će među domaćima najviše posla u ovoj utakmici imati defenzivni dio ekipe. To uključuje i Alphonsa Areolu koji će morati odraditi besprijekoran posao među vratnicama na Olimpijskom stadionu u Londonu, kako bi njegova momčad izbjegla poraz…

Prethodni dvoboji:
19.05.24 Manchester City3:1West Ham PL
16.09.23 West Ham1:3Manchester City PL
03.05.23 Manchester City3:0West Ham PL
07.08.22 West Ham0:2Manchester City PL
15.05.22 West Ham2:2Manchester City PL

Izostanci i ozljede:

West Ham: nema značajnih izostanaka.

Manchester City: Bobb O. (ozljeda stopala).

ManCity zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to već postao običaj, online kladionice u Hrvatskoj nude iznimno nizak koeficijent na pobjedu Manchester Cityja, s kim god da igra Guardiolina družina. Radi se o kvoti koju se zapravo uopće ne isplati igrati.

Mi pak smatramo da će “čekićari” pružiti žešći otpor nego što to mnogi očekuju. Radi se o momčadi koja je znala namučiti klubove s vrha ljestvice i igra prilično čvrsto nogomet. Ne bi smjelo biti pregršt prilika za pogodak kao u drugim utakmicama engleskog prvenstva. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na manje od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.75 u kladionici 20bet.

Mogao bi to biti dvoboj koji počinje opreznije, a onda u završnici pada odluka o pobjedniku. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.97.

Ako pak vjerujete u Guardiolinu družinu, postoje dva načina kako podebljati kvotu. Prva je oklada da Manchester City pobjeđuje bez primljenog gola, uz tečaj 2.62, dok ćete dobiti 2.05 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako City povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Spomenimo na kraju i klađenje na strijelce. Pa tako možete dobiti 1.72 na gol Erlinga Haalanda, dok je tečaj 3.50 na pogodak Kevina de Bruynea. S druge strane, dobit ćete 4.75 na gol Jarroda Bowena, a 5.50 da će zabiti Mohammed Kudus

Kladionica Germania dijeli bonus do 1000 € svojim igračima, iskoristiv na utakmicama engleskog Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top