Zira vs Osijek – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W D W W W
  • Zirə Olimpiya Kompleksi
  • Početak: 15. kolovoz 18:30
Forma:
L D L W W
DOMAĆIN 2.44
Remi 3.40
GOST 2.86
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka Osijek nastavlja svoju tešku seriju utakmica, gostovanjem u trećem pretkolu Konferencijske lige kod azerbajdžanske Zire.

Momčad koju vodi Federico Coppitelli nije uspjela doći do prednosti u prvoj utakmici na svom stadionu. Osijek je dugo vodio, no dvoboj je završio 1:1, zahvaljujući primljenom golu u sudačkoj nadoknadi. Isto se ponovilo i za vikend u derbiju HNL-a protiv Dinama, kada je slavonska momčad izgubila zbog primljenog gola u 95. minuti.

Sada se Osječani moraju vaditi u Azerbajdžanu, na vrlo neugodnom gostovanju na kojem je slovačka Dunajska Streda stradala u prethodnom pretkolu. Morat će na teren bez Ramona Miereza koji je prodan dan prije prve utakmice sa Zirom, što je veliki hendikep za osječki klub.

Coppitelli će se okrenuti svojim mladim snagama, Antonu Matkoviću i Domagoju Bukviću u ofenzivi. Priliku bi u napadu mogao dobiti i Švicarac Kemal Ademi, doveden kako bi bio zamjena Mierezu.

Ofenzivno bi trebao djelovati i Petar Pušić na desnoj strani, dok se minutaži nada i daroviti Marko Soldo u veznoj liniji. Iskusni Vedran Jugović i Darko Nejašmić još su dva rješenja koja Osijek ima u sredini terena, a tu je i Brazilac Pedro Lima koji polako pronalazi mjesto u momčadi.

Što se obrane tiče, ona nije bila sjajna u 2024. godini. Zato je doveden Portugalac Andre Duarte kako bi je pojačao, no Nikola Čavlina među vratnicama svejedno ima pregršt posla iz utakmice u utakmicu.

S druge strane, Zira koju vodi Rashad Sadyqov s mnogo optimizma dočekuje ovu utakmicu, nakon što je ovog ljeta već odigrala prilično dobro protiv moldavskog Šerifa i slovačke Dunajske Strede. Azerbajdžanska momčad nije izgubila ni u Osijeku te se nada ulasku u glavni dio natjecanja Konferencijske lige, u stilu Qarabaga, najboljeg kluba iz ove zemlje s Kavkaza.

Dovedeni su u klub igrači iz svih dijelova svijeta, a posebno vrijedi izdvojiti Nijemca Raphaela Utziga, strijelca pogotka u prvoj međusobnoj utakmici. Brazilci Martins Junior i Ruan Renato također su dio ovog kolektiva, a opasan može biti i Bjelokošćanin Issa Djibrilla.

Naravno, pred ozbiljnim zadatkom je i obrana Zire, predvođena Qismatom Alijevom, kapetanom ove momčadi. Na golu pak Portugalac Tiago Silva pokušava sebi stvoriti ime, u vrlo zanimljivom dvoboju koji će obilovati žestokim nogometom na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
08.08.24 Osijek1:1Zira KL

Izostanci i ozljede:

Zira: Giorgi Papunashvili (ozljeda mišića), Filipe Pachtmann (ozljeda zgloba).

Osijek: Luka Branšteter (ozljeda koljena), Mirko Barešić (ozljeda ključne kosti).

Zira zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je prvi dvoboj završio neriješeno, online kladionice u Hrvatskoj daju laganu prednost domaćinu protiv Osijeka u uzvratu u Bakuu.

Mi se s tim ovaj put slažemo. Smatramo da su Osječani previše izgubili odlaskom Miereza te nemaju dovoljno iskustva na europskoj sceni. Azerbajdžanska momčad je pak vrlo opasna na svom terenu i to bi trebala biti prevaga. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade na pobjedu Zire u regularnom dijelu susreta, uz tečaj 2.44 u kladionici 22bet.

Očekujemo čvrstu utakmicu u kojoj neće biti mnogo prostora ni za jedne ni za druge. Zbog toga ima smisla tipovati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola u regularnom dijelu, na što možete dobiti koeficijent 1.85. Neki će odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.07.

U kladionici 20bet dostupne su pak kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu 1X na Ziru uz manje od 2.5 gola u regularnom dijelu utakmice, uz koeficijent 2.46.

Kladiti se možete i na točan rezultat. Pa ćete tako dobiti 8.50 ako odigrate pobjedu Zire rezultatom 1:0. Kvota je pak 11.00 na rezultat 2:0. Naravno, to su oklade koje bi trebalo igrati s manjim ulozima, jer utakmica može otići u različitim smjerovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.70, što je scenarij koji bi lako mogao presuditi pobjednika u ovoj utakmici, u dvoboju dvije momčadi koja su spremne učiniti sve kako bi spriječile suparnika da zabije…

U kladionici Germania igrač može uzeti bonus do 1000 €, namijenjen utakmicama hrvatskih nogometnih klubova!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top