blizi-se-tzv-mec-stoljeca-on-nije-majmun-on-je-stakor-koji-tuce-zene
5

Bliži se tzv. meč stoljeća: On nije majmun, on je štakor koji tuče žene

Getty Images
Connor McGregor se ogradio od rasističkih optužbi za koje ga tereti Floyd Mayweather mlađi.

Slavni američki boksač u medijima je izjavio da mu smeta što je Irac pripadnike crne rase navodno nazivao majmunima, no UFC-ov prvak tvrdi da je Mayweather, s kojim će se potući 26. kolovoza u Las Vegasu, namjerno izokrenuo njegove riječi kako bi u javnosti stvorio percepciju McGreagora kao rasista.

“Kao prvo, Floyda i Afroamerikance nikada nisam nazvao majmunima”, rekao je McGregor u intervjuu za MMA Fighting s Arielom Helwanijem.

“Nikada ne bih pokazao takvo nepoštovanje prema jednoj rasi. Ti ljudi to znaju, a duboko u sebi i on to zna. Da ga idem nazvati nekom životinjom, nazvao bih ga štakorom. Ne bih ga ni nazvao po velikom primatu, znate što mislim. On je jebeni štakor i lasica. Jer štakor i lasica rade to što on radi, manipuliraju riječi i stvaraju nešto čega nema. To je jadan potez s njegove strane. Ali on je takva osoba, tuče žene ispred svoje djece. Što da kažem.”

McGregor se zatim ispričao i objasnio što je zapravo mislio tim komentarom o majmunima.

“Sve što mogu reći je da nikada nisam rekao te stvari. To je to. Onaj intervju s Kimmelom – pitao me za film Rocky 3 i ja sam rekao:’Je li to onaj s cirkusom i majmunima?’ Jer u filmu je imao posebnu dvoranu koja je bila poput cirkusa s klaunima i takvim stvarima. Na to sam mislio, ali Mayweather je to pokušao izokrenuti. Ako se netko uvrijedio, ja se ispričavam, ali to uopće nije kontekst u kojem sam pričao. On to zna i radi se o jadnom i licemjernom potezu s njegove strane.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?