miocic-protiv-neustrasivog-predatora-vec-u-sijecnju
5

Miočić protiv neustrašivog Predatora već u siječnju?

Getty Images
Čega se službena potvrd UFC-a.

Onog trenutka kada je Francis Ngannou proteklog vikenda nokautirao legendarnog Alstaira Overeema, bilo je jasno da će upravo on sljedeći dobiti prigodu boriti se za UFC-ovu titulu protiv aktualnog prvaka Stipe Miočića.

Ako ćemo suditi prema broju i sadržaju naslova brojnih američkih MMA portala, čini se da je meč već dogovoren i to za 20. siječnja i UFC 220 u Bostonu.

Službena potvrda UFC-a se još čeka, a informaciju je prvi objavio MMA Fightin, a prenio i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani. Da je borba dogovorena, potvrdio im je neimenovani visoki izvor iz UFC-a.

Predsjednik UFC-a Dana White najavio je nakon meča da će borbu s Miočićem dogovoriti što je prije moguće, a mediji su nagađali da se čeka samo konačni dogovor Stipe s UFC-om oko ugovora kojim ranije nije bio zadovoljan.

Sjetimo se, Stipe Miočić nije se borio od prošlog proljeća kada je nokautirao Juniora Dos Santosa, kojem se osvetio za posljednji poraz u karijeri. Drugi je put obranio pojas i sljedećom pobjedom srušit će rekord UFC-ove teške kategorije.

S druge strane, Ngannou je slavio u svih svojih šest UFC nastupa, sve prekidom, a samo jednom nije bio u prvoj rundi.

“Nisam čovjek za tri runde, želim što prije završiti i ići kući”, rekao je Ngannou nakon rušenja Overeema, čime je potvrdio status jednog od najopasnijih nokautera u UFC-u.

Slična je i Miočićeva filozofija. Nema sumnje da nas čeka žestok meč u kojem bi presudan opet mogao biti samo jedan udarac, a kladionice zasad veću prednost daju Kameruncu.

Kome Vi dajete prednost? Glasajte u anketi ispod.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?