beckham-otvoreno-progovorio-i-sinovima-razocarali-su-me-jedina-mi-je-nada-kcer
7

Beckham otvoreno progovorio i sinovima: Razočarali su me, jedina mi je nada kćer

Foto: Screenshot
"Ona naprosto obožava nogomet, a dečki ga više ne igraju. To zaista slama srce", kazao je legendarni bivši engleski nogometaš.

Proslavljeni bivši engleski nogometaš David Beckham gostovao je u emsiji Grahama Nortona u petak navečer gdje je otkrio neke pojedinosti iz privatnog života. Najupečatljiviji trenutak bio je kada je govorio o svojim sinovima, koji su ga, kako kaže, iznimno razočarali jer više ne igraju nogomet.

Popularnom Becksu je tako jedina nada ostala kćerka, najmlađa članica obitelji Beckham, Harper koja gaji veliku strast prema sportu.

“Jedino je ona (Harper) ostala i igra nogomet svake nedjelje. Ona obožava nogomet, dečki ga više ne igraju. To je, to tako slama srce”, kazao je David Beckham i izazvao smijeh voditelja, gostiju i publike u studiju.

Brooklyn, Romeo i Cruz, Beckhamovi sinovi, svi su igrali nogomet u jednom periodu svog života. Brooklyn je bio i član Arsenalove akademije. Međutim, niti jedan od njih sport nije shvatio ozbiljno kao otac i svoje su interese preusmjerili prema nečem drugom…

Beckham je potom ispričao jedan zanimljiv i duhovit detalj s kćerinog treninga.

“Stvarno sam uzbuđen kad je gledam kako igra. Ima talenta, kao i što ga imaju i dečki… neki ju je dan jedan dečko srušio, a svi su roditelji pogledali u mene očekujući moju reakciju, što ću napraviti. Zapitao sam se – što da napravim? Da reagiram kao što bi reagirao Unicefov ambasador ili da reagiram kao njezin tata? Rekao sam, zar stvarno!?Na kraju sam samo pustio”, rekao je David Beckham.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?