brozovic-na-sudu-zbog-afere-sa-seksi-suprugom-svog-suigraca
7

Brozović na sudu zbog afere sa seksi suprugom svog suigrača

Getty Images
“Marcelo apsolutno osporava i odbacuje te lažne vijesti vezane uz Wandu Naru, suprugu njegova suigrača, a koje se posljednjih dana šire", kazao je Marcelov odvjetnik

Hrvatski nogometaš u redovima Intera iz Milana Marcelo Brozović poduzet će pravne korake kako bi isprao ljagu sa svog imena nakon objave lažnih informacija da je imao aferu sa suprugom suigrača Maura Icardija.

Prema pisanju talijanske novinarske agencije Ansa, Brozović je odlučan stati na kraj dezinformacijama nakon objave lažnih vijesti koje se šire medijskim prostorom, a prema kojima postoji audio-zapis koji potvrđuje da je Wanda Nara supruga varala s hrvatskim nogometašem.

“Marcelo apsolutno osporava i odbacuje te lažne vijesti vezane uz Wandu Naru, suprugu njegova suigrača, a koje se posljednjih dana šire. Između njega i gđe. Nare nikad nije postojala veza ili išta sličnog. Brozović želi otkriti tko su oni koji su sumnjali u njegov moral i profesionalni integritet i zato će protiv njih poduzeti zakonske mjere”, kazao je Ansi odvjetnik hrvatskog nogometaša Danilo Buongiorno.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?