brutalne-scene-na-prvoligaskoj-utakmici-za-zene-u-bih
7

Brutalne scene na prvoligaškoj utakmici za žene u BiH

drukciji.ba
Brutalne scene na prvoligaškoj utakmici za žene zasjenile su nogometna događanja. Nasilnički ispad Silvije Sekačić podsjetio je na neke UFC borbe.

Brutalne scene prikladnije UFC borbi nego nogometnoj utakmici obilježile su susret između Mladosti i Željezničara u okviru Prve ženske nogometne lige FBiH.

Silvija Sekačić divljački je nasrnula nogometašicu Mladosti Adnu Ljubanović te ju je srušila na pod i nastavila udarati dok su protivničke igračice i sudac pokušavali obuzdati.

Foto: drukciji.ba
Foto: drukciji.ba

“Nakon što joj je oborila na pod, sjela joj je na leđa i neprestano je udarala šakama. Ni glavni sudac Senad Dervić nije mogao udaljiti nasilnu Silviju Sekačić od Ljubanović, čak i u tim trenucima sve je podsjećalo na UFC borbu, jer je Sekačić i dalje udarala Adnu. Tek nakon što su stigle ostale igračice situacija se smirila”, rekli su svjedoci tučnjave za Drukčiji radio.

Komentar na nasilnički ispad Silvije Sekačić ponudili su iz ŽNK Mladost.

“Kakvim riječima opisati ovaj čin iste, a da ostanemo u granicama pristojnog. Dovoljno je reći da ovakvo ponašanje nema veze sa zdravom pameti. Ovakvim osobama nije mjesto u nogometu i definitivno su zaslužile doživotnu suspenziju iz istog”, izjavili su iz ŽNK Mladost.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?