buffon-cigaretom-proslavio-ulazak-u-finale-lige-prvaka
7

Buffon cigaretom proslavio ulazak u finale Lige prvaka

http://www.dailymail.co.uk/
Talijanska nogometna zvijezda i vratar veteran Juventusa fotografiran je dok uživa u cigareti.

Gianluigi Buffon, vratar koji je glavni dio izuzetne Juventusove zadnje linije, te jedan od zaslužnih za prolazak u finale Lige prvaka, ovaj je veliki uspjeh proslavio uz cigaretu.

Momčad Massimiliana Allegrija na vrhu je ljestvice talijanskoga prvenstva sa 7 bodova prednosti nad drugoplasiranom Romom, i uspjela se plasirati u svoje drugo finale najjačeg klupskog natjecanja staroga kontinenta tijekom posljednje 3 sezone.

U jeku polufinalne pobjede do koje je talijanski div došao na domaćem terenu, vratar-veteran odlučio je istu proslaviti tako što si je dao oduška i zapalio cigaretu. Talijanska nogometna zvijezda viđena je u četvrtak kako puši u automobilu, dok je sjedio u autu zajedno sa svojim prijateljima.

Noć je proveo u kući svoje zaručnice Llarie d’Amico u prije nego što se ujutro vratio u Torino kako bi odradio trening sa svojim momčadskim kolegama.

Buffon nije jedini u nogometnim krugovima koji uživa u dimu cigareta, naime, bivši napadač Liverpoola i Milana Mario Ballotelli također je bio fotografiran s cigaretom, dok je poznato da su Carlo Ancelotti, Marcelo Lippi i Gianluca Vialli također potrošači duhanskih proizvoda.

Veznjak Engleske Jack Wilshere bio je meta žestokih kritika posljednjih godina nakon što je fotografiran dok puši cigaretu.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?