evo-kako-je-messi-razveselio-djecaka-malom-gestom
7

Evo kako je Messi razveselio dječaka kojeg su zaštitari udaljili od njega

Getty Images
Iako su Nebesko-plavi u teškoj poziciji na ljestvici, i vrlo lako ih Urugvaj može gurnuti u veće probleme, zvijezda Barcelone našla je djelić svoga vremena i uljepšala dan malenom obožavatelju.

Lionel Messi i njegova Argentina stigli su u Montevideo gdje će odigrati kvalfiikacijsku utakmicu za odlazak na SP protiv Urugvaja. Iako su Nebesko-plavi u teškoj poziciji na ljestvici, i vrlo lako ih Urugvaj može gurnuti u veće probleme, zvijezda Barcelone našla je djelić svoga vremena i uljepšala dan malenom obožavatelju.

Odmah po dolasku u hotel u kojem su Gaučosi smješteni dječak se pokušao probiti do argentinske zvijezde. No, u njegovu naumu samo nekoliko koraka do ponajboljeg nogometaša svih na svijetu zaustavili su ga zaštitari i odvukli ga na stranu.

Upravo tu na scenu stupa Messi. Čim je Argentinac vidio što se događa, poručio je ljudima oko njega da kažu zaštitarima da vrate uplakanog obožavatelja.

Dječak je ubrzo dobio ono po što je došao, upoznao je svog idola, dobio potpis i zajedničku fotografiju koju će vjerojatno čuvati cijeli život.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?