ferguson-dobio-podrsku-cijelog-svijeta-pogledajte-emotivne-poruke-upucene-legendi
7

Ferguson dobio podršku cijelog svijeta: Pogledajte emotivne poruke upućene legendi

Getty Images
Sir Alex Ferguson još uvijek se bori za svoj život, a molitve i dirljive poruke cijelog svijeta u svakom trenutku pristižu mu kao potpora u najvećoj utakmici svog života.

Sir Alex Ferguson jučer je doživio moždani udar i primoran je boriti se za život nakon izlijeva krvi u mozak te kobne subotnje večeri. Legendarni trener Manchester Uniteda uspješno je operiran, no njegova utakmica života još uvijek nije gotova.

Ferguson je i dalje u bolnici i sada mu je potreban mir kako bi se u potpunosti oporavio. Naravno, cijeli nogometni svijet sada je uz njega te mu tako u pomoć pristižu nebrojene poruke podrške sa svih strana.

“Borite se, šefe! Molim se i šaljem ljubav Cathy, cijeloj obitelji i Manchester Unitedu”, napisao je David Beckham, uz fotografiju na kojoj su on i Ferguson prilikom potpisivanja prvog ugovora s Crvenim vragovima.

Veliki strateg do slave se probio zbog uspjeha upravo s Unitedom kojeg je vodio od 1986. pa sve do 2013. godine. Na svom računu ima 1 500 utakmica od kojih je njih 895 pobijedio, 338 završio remijem, a poražen ostao u svega samo 267 izvedbi. Podigao je 38 trofeja, a 13 su bili naslovi prvaka na Otoku, a dva puta je pokorio i Europu i osigurao “klempu” za Vragove.

“Brzo se oporavi, šefe. Moje misli su s cijelom obitelji u ovom teškom trenutku.”, napisao je Wayne Rooney, kojeg je Ferguson učinio prvim strijelcem momčadi i reprezentacije Engleske u povijesti.

“Moje misli i molitve su s tobom, moj prijatelju. Budi jak, šefe!”, stigla je i poruka Cristiana Ronalda koji je na Old Trafford stigao 2013. godine iz Sportinga. Ronaldo je nebrojeno mnogo puta ispričao priču kako mu je upravo Ferguson bio poput oca te mu u potpunosti promijenio život.

Tu su i mnogi drugi poput Liverpoola, Michaela Carricka, Chelseaja, Manchester Cityja i ostalih…

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?