ljudska-glupost-ne-poznaje-granice-nozevima-i-bakljama-na-misica-i-drustvo-video
7

Ljudska glupost ne poznaje granice: Noževima i bakljama na Mišića i društvo (VIDEO)

Getty Images
Bivši igrač Rijeke nije stradao, ali je Bas Dost završio s posjekotinom na glavi samo zato što ekipa nije osvojila drugo mjesto.

Ljudska glupost neuništiva je, nažalost. Najnoviji primjer za to stiže iz Portugala. Tamo su huligani koji navijaju za Sporting iz Lisabona upali u trening kamp ekipe i fizički nasrnuli na nogometaše i članove stručnog stožera.

Sve pod izgovorom da su nezadovoljni činjenicom da je Sporting ostao bez drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone.

Kako javljaju portugalski mediji, grupa od oko 50-ak huligana upala je u Sportingovu akademiju i bili su naoružani metalnim šipkama, noževima i remenjem. Praktički su uništili svlačionicu i pritom nasrnuli na Basa Dosta, Marcosa Acunu i Josipa Mišića, kao i na trenera Jorgea Jesusa.

Najgore od njih prošao je Nizozemac Dost s posjekotinom na glavi. Huligani su zapalili i ubacili nekoliko baklji u svlačionicu, a jedna je pogodila i Marija Monteira. Da stvar bude gora, igrače Sportinga čeka i finalna utakmica Kupa Portugala protiv Avesa, a ta utakmica na rasporedu je 20. svibnja na stadionu Nacional u Lisabonu.

Foto: Screenshot

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?