nainggolan-otvorio-dusu-zivjeli-smo-u-siromastvu-a-otac-nas-je-napustio
7

Nainggolan otvorio dušu: Živjeli smo u siromaštvu, a otac nas je napustio

Getty Images
Radja Nainggolan prisjetio se teških trenutaka iz svog djetninjstva i ispričao još dosada nepoznatu priču koja mu je i dalje urezana u pamćenje.

Belgijski nogometaš Radja Nainggolan izostavljen je s popisa reprezentativaca koji putuju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju za svega osam dana. Izbornik Roberto Martinez odlučio je to zbog lošeg ponašanja ovog nepredvidivog Rominog asa.

Nainggolan je prokomentirao tu odluku i rekao kako ga ne iznenađuje te da je navikao na takve stvari u životu, što je i bila inicijativa da javnosti otkrije neke bolne detalje iz svoje prošlosti.

Odrastao je s majkom, bratom i sestrom u vrlo teškim uvjetima i siromaštvu. Njihov otac ih je napustio dok je Nainggolan još bio malen…

“Bilo nas je troje u kući kada je nas je otac napustio i ostavio u dugovima. Zarađivala je 1300 eura i radila deset sati dnevno. Gotovo svaki dan smo jeli istu hranu, a znali smo i po mjesec dana biti bez struje. Italija? Kada sam došao bilo mi je teško i htio sam se vratiti nakon pola godine, ali brat me uvjerio da ostanem.”, rekao je Nainggolan.

Ipak, pravi šok uslijedio je tek kasnije…

“Zarađivao sam u Pescari tada oko 1400 eura mjesečno i bio sam u mogućnosti slati 500 eura svojoj mami svakog mjeseca. Što se oca tiče jednom prilikom sam otišao u Indoneziju kako bih ga vidio i htio sam mu oprostiti i dati novu šansu. On mi je okrenuo leđa i sve što je želio jest da mu ostavim nešto novca.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?