ne-moze-vjecno-bjezati-sud-raspisao-tjeralicu-za-mamicem
7

Ne može vječno bježati: Sud raspisao tjeralicu za Mamićem

Foto: YouTube/Screenshot
Županijski sud raspisao je domaću i međunarodnu tjeralicu za Zdravkom Mamićem koji se zasada nalazi u Bosni i Hercegovini.

Zdravko Mamić najtraženiji je čovjek u Hrvatsko – nakon što su on i nekolicina bivših/ sadašnjih članova Dinama osuđeni zbog nanošenja velike financijske štete klubu i državnoj blagajni, Zdravko je odmah pobjegao iz Hrvatske.

Dosuđena mu je kazna od šest i pol godina zatvora, a kako bi ju izbjegao, Mamić se sakrio u Bosnu i Hercegovinu, čije ima državljanstvo. BiH također ne izručuje svoje državljane pa je Dinamov boss tamo zasada siguran, no pitanje je koliko dugo.

Naime, Županijski sud u Osijeku sada je naložio ispisivanje domaće i međunarodne tjeralice te je zatraženo i izdavanje Europskog uhidbenog naloga za područje EU.

Time su pokrivene sve zemlje EU i ostale svjetske koje su članice Interpola, a zanimljivo je kako to uključuje i Rusiju pa će Mamić morati dva puta razmisliti hoće li otići na Mundijal ovog ljeta.

Zdravko se sada mora izjasniti želi li biti izručen Hrvatskoj pošto bi tjeralica trebala biti u funkciji već od današnjeg dana.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?