poslali-branitelje-naslova-kuci-a-doma-ih-docekali-jajima-video
7

Poslali branitelje naslova kući, a doma ih dočekali – jajima (VIDEO)

Getty Images
Južna Koreja zabila je posljednja dva čavla u lijes njemačke nogometne reprezentacije, no ipak, nisu svi kod kuće bili zadovoljni njihovom izvedbom...

Iako im je to na kraju vjerojatno bila i vrlo mala utjeha pošto su svejedno Mundijal napustili već u grupnoj fazi, no momci iz Južne Koreje ipak su dotukli aktualnog svjetskog prvaka s 2:0.

Naravno u njihovom slučaju puno je više toga na kocki – neki od njih sada vrlo lako moguće napuštaju reprezentaciju, a drugi će morati odraditi vojni rok jer je tamošnja vlada po tom pitanju vrlo ozbiljna.

Reakcije interneta na ispadanje Njemačke su urnebesne

Većina stanovništa Južne Koreje ipak je zadovoljna svojim igračima – srušiti Njemačku u njihovoj biti ili ne biti utakmici velik je pothvat i jedan itekako vrijedan spomena i hvale.

Kada su stigli na aerodrom, dočekani su poput heroja koji realno za mnoge i jesu – s cvijećem, rekvizitima, uz pjesmu i fotografije. No, nije sve bilo tako bajno.

Njemački Bild ponovio naslovnicu od prije četiri godine

Neki navijači počeli su svoje reprezentativce gađati jajima te time pokazali nezadovoljstvo. Slično je to incidentu od prije četiri godine kada su slatkišima gađali igrače, što se u njihovoj kulturi smatra uvredom…

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?