samo-zbog-rijeke-dao-otkaz-u-chicagu-kako-bi-mogao-doci-na-utakmicu
7

Samo zbog Rijeke: Dao otkaz u Chicagu kako bi mogao doći na utakmicu

novilist.hr
Navijač Rijeke dao je otkaz u Chicagu kako bi mogao svjedočiti utakmici protiv Cibalije u kojoj momčad s Rujevice ima priliku osvojiti prvi naslov prvaka.

Interes navijača Rijeke za utakmici protiv Cibalije najbolje se mogao vidjeti kroz onih 45 minuta koliko je bilo potrebno da se rasproda Rujevica. Utakmica u kojoj Rijeka ima priliku osvojiti svoj prvi naslov prvaka rasprodala bi i Kantridu da je kojim čudom kultni stadion dočekao svoju renovaciju, no ovakav rasplet samo je povećao vrijednost ulaznicama.

Andrijašević najavio rasprodanu Rujevicu: Nadam se da ćemo svi zajedno slaviti

Povijesna utakmica isplivala je na listu prioriteta među navijačkim pukom, a korak dalje otišao je Milan Rakić koji je zbog Rijeke dao otkaz u Chicagu.

“Vratio sam se iz Chicaga samo zbog Rijeke! Supruga se vratila u trećem mjesecu, ja sada. Trebao sam još ostati, ali sam dao otkaz da bih mogao biti uz Rijeku u ovom trenutku. Kada smo se 1999. godine borili na naslov bio sam u Italiji i nisam mogao stići na utakmicu, ali rekao sam ovoga puta to neću propustiti”, otkrio je Milan Rakić za Novi list.

Pojedinci su u redu proveli više od 6 sati samo kako bi bili sigurni da će uspjeti dohvatiti dragocjeni papirić koji im osigurava mjesto na stadionu.

“Prvi sam stao u red i ulaznica je u rukama, vjerujem da će ići na zid, da će biti povijesna. Ovo će biti prvi put da Rijeka osvaja naslov prvaka, to je nešto što treba doživjeti”, izjavio je Ivica Barišić.

Navijač Rijeke kupio je dvije ulaznice, no za razliku od Rakića s početka priče Barišić nije morao dati otkaz, a razlog se krije u osobi koja će s njim ići na utakmicu.

“Šef! Dobio sam slobodan dan, ali pod uvjetom da nam kupim ulaznice”, pojasnio je Ivica situaciju.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?