splitski-huligan-otkrio-tko-ih-je-unajmio-za-nerede-u-beogradu
7

Splitski huligan otkrio tko ih je unajmio za nerede u Beogradu

Mondo
Jedan od pretučenih splitskih huligana navodno je "propjevao" tijekom svog boravka iza rešetaka...

Slobodna Dalmacija prenosi kako je jedan od pretučenih Splićana, koji su još u prosincu minule godine sudjelovali u velikoj tučnjavi na “Večitom derbiju” između Partizana i Crvene Zvezde u Beogradu, napokon otkrio tko ih je unajmio.

Večernje Novosti također neslužbeno doznaju kako je jedan od Hrvata pristao pomoći u istrazi, no ne zna se je li to njegov samovoljni potez ili samo način smanjenja duge kazne. Podsjećamo kako svoj šestorici sudionika prijeti do 12 godina iza rešetaka.

Prema pisanju istih izvora, jedan od plaćenika prepoznao je svog poslodavca na fotografijama iz novina te ga identificirao. Radi se o Filipu Koraću, policiji itekako znanom kriminalcu i utjecajnom šefu srpskog i crnogorskog podzemlja, koji je kickboxerima iz Splita dao 1o tisuća eura za ovaj sramotni pothvat.

Korać je brzo demantirao sve glasine koje su ga povezale s incidentom, a tamošnji mediji govore kako je neposredno nakon okršaja prozvan za organiziranje puča na južnoj tribini. Također ga se povezuje s nedavnim mafijaškim likvidacijama u Beogradu kao i za brojne narudžbe profesionalnih ubojica iz BiH i organiziranih ubojstava.

Situacija je još uvijek veoma komplicirana – policija vjeruje da su se na utakmici sastali članovi nekoliko različitih kriminalnih skupina, a čak je moguće da su pritom splitski huligani ispali “kolateralne” žrtve. Tome u prilog ide činjenica da je nakon “masakriranja” Splićana uslijedio daljnji konflikt čiji epilog su bile brojne usmrćene žrtve, a sve je to povezano sa srpsko-crnogorskim podzemljem.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?