u-slucaju-da-posjedujete-informacije-o-ovoj-osobi-obavijestite-najblizu-policijsku-postaju
7

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju”

zagreb.info/Zdravko Mamić
Za Mamićem sada i službeno raspisan uhidbeni nalog.

Nakon što je protiv bivšeg čelnika i sadašnjeg savjetnika GNK Dinama izdan nalog za uhićenjem osječki Županijski sud nadležnoj je policijskoj upravi dao nalog za raspisivanjem domaće te međunarodne tjeralice, a za Mamićem će se raspisati i europski uhidbeni nalog.

Ne može vječno bježati: Sud raspisao tjeralicu za Mamićem

Glasnogovornik Suda Miroslav Rožac kazao kako je osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU) Sud dao nalog da se protiv Zdravka Mamića, koji je 6. lipnja nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, raspiše domaća, ali i međunarodna tjeralica, s obzirom da je dan prije izricanja presude otišao u BiH, a temeljem koje može biti uhićen u bilo kojoj zemlji, izvan Europske unije.

Dodao je da je policiji poslan i nalog za raspisivanje Europskog uhidbenog naloga, ukoliko bi se okrivljenik zatekao u nekoj od zemalja članica EU.

Vodeći svjetski mediji se raspisali o Mamiću: Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa u zatvoru

Glasnogovornik osječko-baranjsjke PU Darijo Premec rekao je kako će policija, nakon zaprimanja, postupiti po sudskom nalogu i provesti mjere koje je zatražio nadležni Županijski sud, a na koncu je i postupila te je izdana i tjeralica za Zdravkom Mamićem.

Kao počinjeno kazneno djelo navodi se zloporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, a njegova slika i osnovni podaci objavljeni su za stranicama MUP-a.

Uz tjeralicu stoji i napomena.

 “U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: policija@mup.hr”, stoji na stranicama policije.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?