11914076
Getty Images
Francuz je pokazao da mu vrijeme ne može ništa, dok je James Rodriguez potvrdio pobjedu Bavaraca u Leverkusenu.

Neprikosnoveni vladar njemačkog nogometa nastavio je koračati ka novoj šampionskoj tituli. U domu ljutog protivnika Bayera iz Leverkusena, momčad iz Munchena slavila je rezultatom 3:1 (1:0) i tako sa smješkom napustila BayArenu.

Vidjevši ono što je Bayern večeras pokazao, kakvu igru prezentiraju gledateljima te koliko su efikasni, zapravo je nemoguće pomosliti da bi mogao izgubiti pet do šest utakmica i tako ispustiti titulu čijoj obrani se opasno bliže.

Večeras je na scenu stupio pomalo zaboravljeni Franck Ribery. Iskusni Francuz, čiju su karijeru prožele ozljede i u kojo je možda mogao više, pokazao je ponovno o kakvom se klasnom igraču radi. Večeras je bio pravi otrov za Apotekare.

Gotovo poput onih na nogomtenim igricama izgledala je akcija kod drugog gola minhenske momčadi, kada je strijelac bio upravo Ribery. Arjen Robben je osvoji zračni duel na desnoj strani, proslijedio loptu do Jamesa Rodrigueza, a Kolumbijac je bio dovoljno nesebičan i spretno je pronašao Riberyja na drugoj strani te mu ostavio dovršiti zadatak.

Ali ne na bilo koji način. Ribery je to napravio s dva lijepa driblinga, a onda lukavim udarcem zavukao loptu u golmanovu stranu.

Bayer je načeo Javi Martinez u 32. minuti, kada je iskoristio veliku gužvu u protivničkom šesnaestercu poslije Robbenovog kornera i poslao loptu u nebranjeni dio mreže.

A onda, majstorija za kraj. Jamesov udarac s gotovo 20 metara od vrata, izravno iz slobodnjaka.

Tračak nade u redove domaće momčadi unio je Kevin Volland u 71. minuti, a da je bio precizan nekoliko trenutaka kasnije, kada je prekasno reagirao u situaciji praktički sam pred vratima Bayerna i tako dozvolio da ga Jerome Boateng stigne i blokira mu udarac, pitanje je bi li konačan rezultat bio ovakav…

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?