Cragnaz: Borit ćemo se s Hrvatskom za drugo mjesto

Sport.ua
Izbornik Belgije Luca Cragnaz najavio je na press konferenciju kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo te otkrio ambicije svoje reprezentacije.

Glavni kandidat Hrvatskoj u borbi za drugo mjesto bit će reprezentacija Belgije. Za razliku od Crne Gore koja teško da može nekoga iznenaditi u ovim kvalifikacijama, Belgija bi mogla ponuditi nešto ozbiljniju igru.

“Želimo pobijediti u svakoj utakmici. Međutim, to će biti iznimno teško. Ukrajina i Hrvatska su jako dobre momčadi – tehnički i taktički”, započeo je press konferenciju izbornik Belgije, Luca Cragnaz.

Svoj nastup Belgija otvara utakmicom protiv domaćina u kojoj će pokušati kreirati iznenađenja.

“Često igramo s Ukrajinom koja ima snažan tim sačinjen od igrača koji su taktički dobro uigrani. Trenutno naša reprezentacija ima dosta novih i mladih igrača, dok sam ja počeo raditi s njima tek od rujna.”

Optimizam za nadolazeće kvalifikacije Luca Cragnaz pronalazi u pripremnim utakmicama.

“Pripremali smo se za utakmice glavne runde kvalifikacija u posljednja dva mjeseca. Odigrali smo prijateljske oglede protiv Poljske, Nizozemske i Slovačke te ostvario dobre rezultate u tim ogledima. Spremni smo stoga na borbu i želimo pokazati naš karakter.”

Pitanje favorita nije upitno za izbornika Belgije, dok je također otkrio gdje vidi svoju reprezentaciju u ovim kvalifikacijama

“Ukrajina je favorit skupine. Smatram da ćemo se mi boriti s Hrvatskom za drugo mjesto, ali za nas je svaka utakmica važna”, zaključio je Cragnaz.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?