Cvjetković: Ne bojimo se nikoga pa tako ni Futsal Dinama

mnksquare.com
Dubrovački Square danas će pokušati upisati prvu ovosezonsku pobjedu nad Futsal Dinamom te tako izboriti majstoricu četvrtfinalne serije doigravanja.

Malonogometaši Square danas će u SD Gospino polje ugostiti Futsal Dinamo u okviru doigravanja za prvaka 1. HMNL. Prva utakmice odigrana u Zagrebu otišla je na stranu Dinama, no iz redova Square upozoravaju kako se ne misle olako predati.

Trener Mato Cvjetković posebno je istaknuo kako će i ovoga puta priliku za stjecanje velikog iskustva dobiti mladi igrači koji su u kadetskom uzrastu ostvarili zapažen rezultat.

“Žao mi je prve utakmice i poraza, međutim u kakvom smo sastavu išli moram priznati da sam i dan danas posebno ponosan na sve mladiće koji su igrali. Večeras je uzvratna utakmica, igramo na sve ili ništa. U ‘vatru’ guramo sve raspoložive snage, a posebno ističem nastup dva kadeta, Andra Zarača i Harona Džankovića koji su prije dva tjedna na kadetskom PH osvojili brončanu medalju”, izjavio je Cvjetkovića za službenu klupsku stranicu.

Četvrtfinalna serija doigravanja igra se na dvije dobivene utakmice, stoga bi eventualni poraz značio kraj natjecanja za Dubrovčane.

“Ne bojimo se nikoga pa tako ni Futsal Dinama što smo i dokazali u sred Zagreba. Ovo je derbi utakmica koja ima veliki značaj. Ulog je i više nego velik, a to je plasman u polufinale! Ovim putem pozivam sve navijače da nam daju neizmjernu podršku u ovoj utakmici u kojoj će svi igrači dati 200% svojih mogućnosti za pobjedu koja jamči majstoricu”, zaključio je Cvjetković.

Utakmica između Squarea i Futsal Dinama na rasporedu je danas s početkom u 19 sati.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?