Cvjetković: Sljedeća tri kola odlučit će o uspješnosti sezone

Foto: Square
Trener dubrovačkog Squarea, Mato Cvjetković, osvrnuo se na nastavak 1. Hrvatske malonogometne lige te utakmicu protiv Albone Potpićan ´98.

Reprezentacija je odradila kvalifikacijski turnir u Ukrajini osvojivši drugo mjesto u svojoj skupini, međutim futsal uzbuđenja tek počinju. Pred nama se nalaze još tri kola 1. Hrvatske malonogometne lige nakon čega započinje doigravanje koje će odrediti prvaka. U borbi za poziciju koja vodi u doigravanje nalazi se dubrovački Square.

“Slijedi nam ubrzan nastavak prvenstva i sve se svelo u tri kola koja će odlučiti o uspješnosti sezone. Ovu pauzu smo iskoristili u prvom redu na podizanju fizičke spreme ali zbog posla nisu svi mogli redovito trenirati. Ali što je tu je nema alibija”, izjavio je za službenu klupsku stranicu trener Mato Cvjetković.

Otkrio je da će svoju priliku još jednom dobiti mladi igrači koji predstavljaju budućnost kluba.

“Svi su zdravi osim Hrvoja, a s nama je i Ante Daničić koji će nam puno značiti u rotaciji. Priliku će dobiti i naša mladost.”

Prvi protivnik na putu prema doigravanju bit će Albona Potpićan ´98.

“Dolazi nam Potpićan koji još ima šanse izboriti direktan ostanak. Ova utakmica nam je ključna za daljnje ambicije. Ovim putem pozivam navijače da nas dođu podržati u utorak od 19 sati”, zaključio je Cvjetković.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?