Cvjetković: Square se ne treba bojati za budućnost

Foto: Square
Square je na početku doigravanja upisao poraz od Futsal Dinama, no prikazana igra pokazala je da se ne moraju brinuti za budućnost, istaknuo je Cvjetković.

Momčad Square četvrtfinalnu seriju doigravanja protiv Futsal Dinama otvorila je porazom 3:1, no unatoč tome Dubrovčani su još jednom pokazali da se radi o ozbiljnoj momčadi sastavljenoj od niza mladih igrača.

“Ponosan sam na sve igrače, iznimno ponosan! Drago mi je da moje razmišljanje vodi prema onome pravom cilju, a to je da se Square ne treba bojati za budućnost! Volio bih da napunimo dvoranu jer ćemo zaigrati u još mlađem sastavu! Naša mladost zaslužuje igrati pred punom dvoranom”, izjavio je trener Mate Cvjetković za službenu klupsku stranicu.

Trenerovo mišljenje također dijeli vratar Alen Turuk. Uz čestitke svojim igračima odlučio se pozvati navijače da ispune dvoranu te im pomognu zaustaviti Futsal Dinamo

“Kapa do poda svima! Igrali smo svi maksimalno koliko smo mogli s obzirom s kakvim smo se kadrom suprotstavili Dinamu. Nismo imali sreće tijekom cijele utakmice. Koliko samo prilika, koliko zicera… Istina, imao je i Dinamo izgledne prilike, međutim ja sam u par navrata dobro reagirao. Šteta za Micevskog, zaradio je dva žuta, crveni karton te ga nema u uzvratu. Što reći osim još jednom kapa do poda svim igračima. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nas podrže u uzvratnoj utakmici” , izjavio je Alen Turuk.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?