Eduardo s četiri pogotka potopio Žutu podmornicu

ma-sport.info
Novo Vrijeme rutinski je odradilo gostovanje kod Uspinjače te upisala još jednu pobjedu, a raspoložen je bio Eduardo koji je ubilježio četiri pogotka.

Posljednju utakmicu dana odigrali su malonogometaši Uspinjače i makarskog Novog Vremena. Pitanje pobjednika riješio je raspoloženi Eduardo upisavši čak četiri pogotka.

Uspijevale su obje momčadi odolijevati naletima protivnika prvih 10-tak minuta, no onda je uslijedila serija pogodaka. Zadovoljniji su nakon nje svakako bili gosti koji su raspucane četiri minute okončali s prednošću od 3:1. Nju su osigurali Nejc Hozjan te Eduardo s dva pogotka, dok je za domaćine precizan bio Bojan Kubović.

Povratak Žute podmornice u susret najavio je Matija Uremović u drugoj minuti nastavka, dok je desetak minuta kasnije odgovorio Eduardo kompletiravši svoj hat-trick. Pokušali su još jednom igrači Uspinjače preokrenuti susret u svoju korist tijekom završnice kada je mrežu zatresao Ivan Piplica, no sve je ostalo na njegovom pogotku. Sudbinu domaćina u posljednjoj minuti dodatno je zapečatio odlični Eduardo sa svojim četvrtim pogotkom.

U sljedećem kolu Novo Vrijeme na domaćem terenu dočekuje dubrovački Square, dok Uspinjaču očekuje gradski derbi protiv Alumnusa.

1. Hrvatska malonogometna liga, 20. kolo:

Uspinjača – Novo Vrijeme 3:5

Golovi: Kubović 15, Uremović 22, Piplica 38 – Dudu 11, 13, 32, 40, Hozjan 13

Uspinjača: Opuhač (V), Uremović, Šinjori, Piplica, Banek, Baričević (V), Gomez, Kubović, Jamičić, Janeš

Novo Vrijeme: Bašković (V), Musinov, Bajrušović, Andrijašević, Eduardo, Perković (V), Buljan, Vuković, Hozjan, Pašalić, Horvath

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?