Franja: Nacional nas ne može iznenaditi, dok mi njih možemo

Foto: Futsal Dinamo
U uvjerljivoj pobjedi Futsal Dinama protiv Broda 035 na terenu su se nakon problema s ozljedama pojavila dvojica povratnika - Antonio Franja i Matija Capar.

Futsal Dinamo pobjednički je apsolvirao utakmicu 20. kola 1. Hrvatske malonogometne lige. S uvjerljivih 8:4 svladali su momčad Broda 035 te zadržali drugo mjesto ispred Split Tommyja.

“Presretan sa  zbog utakmice, ovo je bila jako bitna pobjeda i sada možemo mirnije ići na Nacional. Sretan sam jer sam se vratio na teren. Nije neka minutaža, ali sam sretan da sam konačno osjetio igru i da me noga manje boli nego inače. Dečki su stvarno odigrali super utakmicu, skupa s Mićom koji nas je vodio”, izjavio je Antonio Franja za službenu klupsku stranicu.

S nova tri boda Futsal Dinamo u gradski derbi protiv Nacionala ulazi kao prva pratnja aktualnom prvaku.

“S Nacionalom smo dobro upoznati i mislim da nas oni u toj utakmici ne mogu iznenaditi, dok mi njih možemo. Iskusniji smo nego u prethodnim utakmicama, bit ćemo sigurno mirniji i ta utakmica će biti od velikog interesa javnosti, prvi protiv drugog. Jedna prava čvrsta utakmica kakvu futsal i zaslužuje. Dat ćemo sve od sebe, i nadam se da ćemo ponovno razveseliti naše navijače koji su protiv Broda bili fenomenalni. Zahvaljujem im se jer su došli, navijali su glasno i pomogli Vukovarcima humanitarnom gestom”, zaključio je Franja.

Minutu prije kraja utakmice, konačnih 8:4 postavio je još jedan povratnik – Matija Capar.

“Veseli me pobjeda iako smo za moj ukus primili malo previse golova, ali to su stvari koje moramo ispraviti do kraja prvenstva. Sretan sam  zbog povratak, koji  nije bio planiran toliko rano. Moram nositi gips na ruci još minimalno tri tjedna, ali budući da su na mojoj poziciji nije bilo Ziberija i Matoševića, odlučio sam zaigrati da pomognem dečkima. I dalje sam u treningu, nisam puno izgubio. Preostala su nam dva jako bitna susreta da pokušamo sačuvati drugu poziciju i direktni plasman u polufinale”, rekao je Capar.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?