Futsal Dinamo održao redovnu skupštinu

futsal-dinamo.hr
Malonogometni klub Futsal Dinamo u nedjelju je održao redovnu skupštinu.

U nedjelju, 9. travnja Futsal Dinamo je održao redovnu skupštinu u Lounge Baru Matis, koja je započela malom ceremonijom na kojoj je predstavljena službena klupska kravata. Na taj je način objavljena suradnja s tvrtkom Potomac, jednom od najpoznatijih proizvođača kravate, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Prva točka na dnevnom rasporedu bilo je financijsko izvješće za proteklu godinu, o čemu je neovisni revizor Branko Tomašković rekao:

“Klub raste na svim poljima, pa tako i na financijskom. Neke dječje bolesti su prebrođene i danas imamo najtransparentniji sportski kolektiv. Ljudi iz Kluba brzo uče i neka samo tako nastave.”

Nakon financijskog izvješća razgovaralo se o odnosu HNS-a, ZNS-a Grada prema klubu, a riječ je imao član Nadzornog odbora Juraj Fabijanić:

“Odgovarat ćemo ako treba i nema smisla izvlačiti se. Pogriješili smo. Ali, kazna za našu grešku nije propisana zakonom. A sasvim sigurno nije adekvatna i u duhu futsala. Održati završnicu Kupa na taj način, to nema veze sa sportom. Ali to je već sada iza nas, jedino što možemo sa svoje strane napraviti jest nikada više ne dati povoda da nas netko tako sankcionira.”

Riječ je preuzeo predsjednik kluba Matija Đulvat, koji je rekao:

“Ovo je samo jedna u nizu stvari koja je indikativ kako nikome iz institucija nije stalo do futsala. Mi godišnje dobijemo pet, pa čak i deset puta manju satnicu od Grada za dvorane u odnosu na neke trećeligaške i četvrtoligaške klubove iz drugih sportova. Prije 20 godina i danas, sustav i odnos je isti, ništa se nije promijenilo. Kažnjavani smo zbog Šalate, zbog dječjih turnira, zbog nekih stvari za koje nitko drugi nije odgovarao.”

“Umjesto da su nam ZNS i HNS uz lokalnu zajednicu servisi koji će pomoći gurati ovaj sport prema naprijed, oni međusobno prebacuju odgovornost i na kraju nema rješenja. Pokušali smo inicirati i plenum prvoligaških klubova, jer Solin je odustao od natjecanja, Potpićan je bio na rubu, a mi smo izbačeni iz Kupa. Pa se opet ništa nije dogodili. Klubovi unutar futsala moraju biti složniji ako žele zaštititi svoje interese”, zaključio je Đulvat.

Na kraju skupštine najavljena su brojna događanja u organizaciji Futsal Dinama te su potpisani ugovori sa sponzorima. Odsada će sponzori kluba moći biti i članovi putem mjesečnih uplata na račun kluba.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?