Futsal Dinamo preokretom protiv Squarea opravdao status favorita

futsal-dinamo.hr
Futsal Dinamo uspio je preokrenuti rezultatski zaostatak s otvaranja utakmice te upisati vrlo važnu pobjedu protiv neugodnog Squarea.

Sudbinu Futsal Dinama u posljednja dva kola režirao je gradski rival Nacional. Pobjeda nad Modrima i odlazak u Split bez glavnih igrača izgurale su Futsal Dinamo s drugog mjesta te ga poslali u četvrtfinale doigravanja. S druge strane, Square je svoje mjesto u doigravanju izborio u posljednjoj utakmici regularnog dijela prvenstva, no već su danas pokazali da su ovdje potpuno zasluženo.

Mlada momčad Squarea iznenadila je Futsal Dinamo na otvaranju utakmice. Pruženu priliku iskoristio je Adrijan Micevski te pogotkom u 3. minuti donio nadu u pobjedu svojoj momčadi. Međutim, na njihovu žalost, domaći igrači ubrzo su se uspjeli stabilizirati i vratiti utakmicu na svoju stranu. Rezultatsko poravnanje osigurao je Hrvoje Penava, dok je samo tri minute nakon njega vratara Squarea matirao Kristian Čekol. Upravo je njegov pogodak pružio mirnoću uoči nastavka u kojem je Futsal Dinamo uspio sačuvati svoju prednost.

Čvrsta utakmica iz prvog dijela preslikala se i na drugo poluvrijeme u kojem obje momčadi nisu uspijevale pronaći put do mreže. Najbolju priliku Futsal Dinamu za povećanje prednosti omogućio je Adrijan Micevski u 33. minuti kada je zaradio crveni karton. Međutim, Futsal Dinamo nije uspio iskoristiti igrača više te po treći put matirati gostujućeg vratara. No ono što nije bilo moguće s igračem više napravio je Davor Kanjuh u 39. minuti postavivši konačnih 3:1.

Pokazalo se još jednom koliko su uzbudljive utakmice između Futsal Dinama i Square, a neizvjesnosti zasigurno neće nedostajati niti u drugoj utakmici koja nas očekuje u Dubrovniku.

1. Hrvatska malonogometna liga - doigravanje, 1. utakmica:

Futsal Dinamo – Square 3:1

Golovi: Penava 9, Čekol 12, Kanjuh 39 – Micevski 3

Futsal Dinamo: Škorić (V), Đulvat, Reed, Čekol, Penava, Bešlić (V), Hercigonja (V), Požega, Franja, Horvat, Grbeša, Kanjuh, Prgomet

Square: Turuk (V), Kuraja, Đuraš, Bačić, Micevski, Primić (V), Tunjić, Darrer

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?