Horvat: Bilo bi lijepo izboriti finale u drugoj prvoligaškoj sezoni

Foto: Futsal Dinamo
Slavlje protiv Squarea te plasman u polufinale doigravanja svojim su pogotcima osigurali Matej Horvat i Davor Kanjuh.

Futsal Dinamo uspio je kroz dvije utakmice opravdati status favorita protiv dubrovačkog  Square te izboriti polufinale doigravanja 1. HMNL u kojem ga očekuje Split Tommy.

Futsal Dinamo slavljem u Dubrovniku izborio polufinale

“Opet smo malo lošije ušli u utakmicu. Trener Mićo nam je govorio da pazimo na to jer smo svaki puta do sada u Dubrovniku, osim jednom u kupu, ušli sa zaostatkom u utakmicu i to ne od jednog, već od dva ili čak tri gola. Ovaj puta smo poveli, iako su domaćini na početku imali dosta šansi: Međutim, uspjeli smo u svojem naumu, pobijedili smo i imamo više od tjedan dana odmora prije polufinala protiv Splita, što će nam dobro doći jer smo trenutno načeti s ozljedama”, izjavio je Matej Horvat za službenu klupsku utakmicu.

Utakmica protiv Split Tommyja zahtijevat će dodatnu ozbiljnost u igri Futsal Dinama jer više neće biti prostora za pogreške.

“Svi se jasno nadamo pobijedi. Bilo bi jako lijepo kada bismo već u drugoj sezoni u prvoj ligi izborili finale. Mislim da ova momčad to može, ali morat ćemo svoje greške svesti na minimum, jer Split neće praštati greške, kao što nam ih je možda Square oprostio u četvrtfinalu. Nakon svake utakmice govorimo kako igru moramo podignut na još jedan viši nivo, ali sada stvarno morimo. Protiv Splita nas očekuju teške utakmice”, zaključio je Horvat

Slavlje nad Dubrovčanima moglo je ovoga puta biti znatno uvjerljivije, no u tri navrata se ispriječio okvir gola.

„Pobjeda u play-offu je uvijek najbitnija, riješili smo Square u dvije utakmice. Sada se možemo okrenuti polufinalu protiv Splita. Imamo jako puno ozlijeđenih igrača, no sada imamo tjedan dana da se svi oporavimo i spremimo maksimalno koliko možemo za Split. Danas smo odigrali vrlo zrelu utakmicu iako nismo bili u najboljem sastavu. Na kraju smo mirno priveli utakmicu kraju i potpuno zaslužili prolaz“, rekao je Davor Kanjuh.

Prva polufinalna utakmica između Futsal Dinama i Split Tommyja odigrat će se 21. svibnja u Splitu s početkom u 20 sati.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?