Hrvatska bi za plasman na Euro mogla igrati protiv Srbije

futsal.com.ua
Hrvatska će plasman na Europsko prvenstvo tražiti kroz dodatne kvalifikacije, a među sedam potencijalnih protivnika nalazi se reprezentacija Srbije.

Samo tri minute dijelile su reprezentaciju Hrvatske od osvajanja prvog mjesta u skupini te osiguranja direktnog plasmana na Europsko prvenstvo koje će se održati početkom 2018. godine u Sloveniji. Međutim, niz neporaženosti prekinuo je svojim pogotkom Razuvanov poslavši Hrvatsku u dodatne kvalifikacije.

Osim naše reprezentacije, identičnim putem svoj će plasman potražiti još sedam reprezentacija. Šest drugoplasiranih te jedna najbolja trećeplasirana reprezentacija iz nedavno održanih turnira glavne runde kvalifikacija.

Uz Hrvatsku u doigravanju će se stoga pronaći Gruzija, Mađarska, Rumunjska, Srbija, Češka, Francuska i kao najbolja trećeplasirana reprezentacija – Poljska. Ždrijeb dodatnih kvalifikacija održat će se 6. lipnja u Nyonu.

S obzirom na činjenicu da se radi o otvorenom ždrijebu, bez nositelja, Hrvatska bi mogla zaigrati s bilo kojom reprezentacijom. Jedina restrikcija odnosi se na Poljsku koja kao trećeplasirana reprezentacija ne može ponovno igrati protiv Srbije.

Susreti dodatnih kvalifikacija na rasporedu su od 10. do 13. rujna, dok će se uzvrati odigrati dva tjedna kasnije. Točnije između 24. i 27. rujna. Nakon toga bit će poznata imena svih 12 reprezentacija koje će sudjelovati na Europskom prvenstvu u Sloveniji.

Popis reprezentacija koje će igrati dodatne kvalifikacije:

Hrvatska, Gruzija, Mađarska, Rumunjska, Srbija, Češka, Francuska, Poljska

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?