Jukić uoči Dinama: Ispadanje u polufinalu za nas bi bilo veliki neuspjeh

Foto: Split Tommy
Vratar Split Tommyja i ujedno voditelj omladinske škole Ivo Jukić osvrnuo se na dvostruku krunu junior i kadeta te najavio seniorsko polufinale.

Split Tommy ove sezone ima priliku osvojiti trostruku krunu. Juniori i kadeti su već odradili svoj posao te je sada red na seniorima. O situaciji u klubu, ali i očekivanjima progovorio je voditelj omladinske škole i čuvar mreže Split Tommyja – Ivo Jukić.

“Prošle godine smo osvojili dvije bronce, a već ove smo došli do dvije titule. To pokazuje koliko napredujemo i da smo već sad izgradili najbolju školu u državi. Sada samo treba nastaviti tim putem. Smatram da je onaj najteži dio posla već napravljen”, izjavio je Ivo Jukić za Dalmatinski portal.

U nedjelju započinje polufinalna seriju u kojoj će se Split Tommyju suprotstaviti Futsal Dinamo.

“Naš cilj prije sezone je bio jasan – finale Kupa i finale play-offa. Ulaskom u finale prvenstva bi praktički ispunili taj cilj, ali mi se ni pod koju cijenu nismo odrekli titule.”

Svoju negativnu seriju Zagrepčani su prekinuli u posljednjem međusobnom susretu kada su slavili na Gripama.

“Ta utakmica je upozorenje rezultatski. Međutim, tada smo pokazali koliko smo bolja ekipa od njih. Stvorili smo jako puno prigoda plus dvije akumulacije na kraju. Mislim da imamo više šanse za ulazak u finale. Logično je da je pritisak na momčadi koja ima veći budžet i objektivno kvalitetniju momčad.”

Momčad Split Tommyja ove sezone nije ubilježila ulaganja na razini proteklih, no u odnosu na ostale klubove i dalje se rado o ozbiljnim sredstvima.

“Ulaganje u našu momčad je ove sezone bilo nešto manje nego prošlih, ali ono je i dalje itekako veliko. Stoga, ispadanje u polufinalu za nas bi bilo veliki neuspjeh.”

Osvrnuo se Jukić za kraj na kadar Futsal Dinama te otkrio od koga prijeti najveća opasnost.

“Oni imaju dobru momčad, tri-četiri igrača koji su na razini naših najboljih, ali mi imamo širu klupu. Najveća opasnost prijetila bi od Matoševića, ali čini se kako im je on izgubljen do kraja sezone. Od ostalih su to Horvat, Penava, Kanjuh… Trener Mićo Martić je za mene jedan od najboljih, spada u sam svjetski vrh. On je možda i njihova najveća snaga”, zaključio je Jukić.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?