Kazazić: Bilo bi dobro sezonu okruniti s naslovom

YouTube/Screenshot
Novo Vrijeme uspješno je apsolviralo Osijek Kelme te se sada okreće polufinalu u kojem ih očekuje Nacional. Vedran Kazazić otkrio je kako se nada naslovu.

Novo Vrijeme pobjednički je napustilo osječki Zrinjevac te drugim slavljem protiv Osijek Kelmea u četvrtfinalu doigravanja izborilo svoje mjesto među četiri najbolje momčadi 1. HMNL.

Novo Vrijeme pokorilo Zrinjevac i osiguralo dvoboj s Nacionalom

“Očekivali smo puno tvrđu utakmicu. Osijek Kelme je slabo ušao u utakmicu s obzirom na to da im je to zadnja utakmica sezone. Čestitao bih svojim suigračima što su mu pružili podršku nakon pet utakmica izvan terena, također se zahvaljujem publici koja je došla”, izjavio je Vedran Kazazić nakon pobjede u Osijeku.

Na putu do finala Makarane očekuje sudar protiv aktualnog prvaka Nacionala, no Kazazić vjeruje u prolazak svoje momčadi.

“Idemo osvojiti polufinale protiv Nacionala, pa ćemo vidjeti što na kraju biti. Očekujemo tvrdu utakmicu. Nadamo se da ćemo se dobro postaviti i izboriti finale. Iza nas je vrlo dobra sezone, posebno prvi dio polusezone, dok smo u drugom dijelu igrali slabije – više smo kiksali. Mislim da bi bilo dobro sve okruniti naslovom, ali idemo korak po korak”, zaključio je Kazazić.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?