Kosenko: Želimo da publika bude zadovoljna rezultatom, ali i igrom

Sport.ua
Ukrajina uoči kvalifikacija za Europsko prvenstvo ima status glavnog favorita za prvo mjesto, a situacije je svjestan i izbornik Oleksandr Kosenko.

Danas u Ukrajini započinje kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo koje će se održati u Sloveniji početkom sljedeće godine. Za izbornika domaće reprezentacije pitanje o ambicijama je potpuno jasno.

“Želim plasman na Europsko prvenstvo izboriti isključivo na prvom mjesto, ne da odgađamo kroz dodatne kvalifikacije s drugog mjesta. Sva su razmišljanja fokusirana na to. Mi želimo da publika bude zadovoljna ne samo rezultatom nego i igrom”, izjavio je na press konferenciji izbornik Oleksandr Kosenko.

Ozljede su zadala određene probleme za izbornika Ukrajine.

“Nažalost, Dmitry Sorokin morao je operirati nos, dok se Dmytro Bondar ozlijedio tijekom prvog treninga. To su igrači na koje trenutno ne možemo računati. Međutim, svi igrači treniraju sa željom da dokažu kako zaslužuju svoje mjesto u momčadi.”

Osvrnuo se posebno na reprezentaciju Belgije koja će biti prvi protivnik Ukrajini na ovom kvalifikacijskom turniru.

“Često se susrećemo s njima u kvalifikacijama i glavnoj fazi Europskog prvenstva. Zbog toga nas oni znaju jako dobro, ali i mi njih. Tehnička momčad koja voli držati u loptu u nogama što može biti dobro i loše. Moramo biti jako oprezni i koncentrirani te im dozvoliti da se slobodno igraju s loptom. Mi ćemo pokušati nametnuti svoju igru”, zaključio je Kosenko.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?