Makarani prijete Nacionalu: Imaju prednost u ritmu utakmica

nacionalfc.com
Nacional i Novo vrijeme otvaraju polufinale doigravanja.

U petak od 21:15 u Sutinska vrela dolazi makarsko Novo vrijeme. Nacional kreće po novi naslov protiv momčadi kojoj je prije tri mjeseca na domaćem terenu zabio šest golova. Međutim, Novinari su bez utakmice tri tjedna.

“U mini ciklusu priprema stručni stožer najviše je radio na sanaciji ozljeda i podizanju fizičke spreme momčadi, a zatim i na uigravanju prekida, kako u fazi napada, tako i u fazi obrane”, rekao je Rok Mordej za službenu Nacionalovu stranicu i predstavio Makarane.

“Očekivano u polufinalu igramo s njima koji zasigurno imaju najbolje navijače u ligi. Makarani posjeduju kvalitetu i zasluženo su u polufinalu te će sigurno sve napraviti kako bi nas izbacili iz daljnje faze natjecanja. Respektiram momčad Makarske koja je s lakoćom pobijedila momčad Osijeka u doigravanju te je njihova prednost što su prije nas ušli u ritam natjecateljskih utakmica.”

U međuvremenu sve je bolje stanje i s ozljedama u Nacionalovoj momčadi. Luka Perić trebao bi se vratiti uskoro kao i vratar Carlos Espindola.

 

“Napokon smo se kompletirali na treninzima te se nadam kako će igrači koji se vraćaju nakon ozljeda čim prije doći u formu da mogu konkurirati za sastav i time nas dodatno ojačati pred ovaj najzahtjevniji dio sezone”, nada se Mordejev suigrač iz slovenske reprezentacije Kristijan Čujec.

“Ovo će biti prava čvrsta utakmica u kojoj će odlučivat sitnice. Jedva čekamo da počne utakmica i nadamo se kako će nas naši navijači podržati i voditi prema pobjedi.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?