Micevski zadržao nadu Squarea u play-off

Foto: FIlip Arkulin
Adrijan Micevski sa svoja četiri pogotka zadržao je nadu Square u play-off te osigurao pobjedu svojoj momčadi protiv Albone Potpićan ´98.

Nakon pauze od gotovo mjesec dana, nastavak natjecanja 1. Hrvatske malonogometne lige započeli su dubravački Square i Albona Potpićan ´98.

Nakon početnog ispitivanja snaga, sredinom prvog poluvremena stigao je šok za domaćine. Mrežu Square zatresao je Elvir Husarić osiguravši neočekivano vodstvo svojoj momčadi. Ipak, mir u domaće redove vratio je Adrijan Micevski tri minute prije kraja prvog dijela poravnavši na 1:1.

Sve što su igrači Albone Potpićan ´98 gradili tijekom prvih 20 minuta palo je u vodu tijekom uvodnih minuta nastavka. U samo dvije minute Square je postigao tri pogotka te tako prelomio susret. Bili su gosti na pragu povratka nakon što su na -1 smanjili Alen Lalić i David Mataja, no novi nalet Square otpuhao je njihove nade.

Micevski je svojim četvrtim pogotkom na utakmici povisio na 5:3, dok se minutu kasnije među strijelce upisao i Borna Tikvica. Konačnih 7:3, u posljednjoj je minuti postavio Maro Đuraš.

U sljedećem kolu Square gostuje u Makarskoj gdje ga dočekuje Novo Vrijeme, dok će Albona Potpićan ´98 svoje bodove tražiti na domaćem terenu protiv Vrgorca.

1. Hrvatska malonogometna liga, 20. kolo:

Square – Albona Potpićan ´98  7:3

Golovi: Micevski 17, 25, 26, 33, Rezo 25, Tikvica 34, Đuraš 40 – Husarić 11, Lalić 27, Mataja 28

Square: Turuk (V), Tikvica, Đuraš,Bačić, Micevski, Primić (V), Tunjić, Darrer, Rezo, Kuraja, Hasanović, Konsuo, Šimunović

Albona Potpićan ´98: Zahtila (V), Lalić, Bugarija, Mataja, Drndić, Crljenica (V), Katović, Husarić, Dundara

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?